Gündüz farı olabilirmi bu şekil anlayamadım. Resim atsanız daha net olur.
Kimisi gündüz farlarının ampüllerini söküp sadece amerikan parkla kullanıyolar. Belki önceki sahibi öle yapmıştır.
2013 model Punto pop ( popstar ) sahibiyim. Ön farlarda en sağ ve en sol lambalar yanmıyor, araç muayeneden de geçti yani sorun olmamali.ama nereden açılıyor bu lambalar. Uzun farlari açınca mesela ortadaki büyük far yanıyor ve göstergede mavi lamba işareti çıkıyor, en sağ ve en soldaki küçük farlar ne işe yariyor, nereden çalışıyor?
Gündüz farı olabilirmi bu şekil anlayamadım. Resim atsanız daha net olur.
Kimisi gündüz farlarının ampüllerini söküp sadece amerikan parkla kullanıyolar. Belki önceki sahibi öle yapmıştır.
cevabınız için sağolun. görsel ekledim. kırmızı yuvarlak içindeki lamba
https://prnt.sc/1qkelrw
![]()
Dediğim gibi gündüz farı ya ampulü yoktut içinde yada sigortasını falan sökmüşlerdir.
Gündüz farı özelliğini açmanız gerekiyor. Sis farlarını açtığınız yerden menüye basın orada oklarla aşağı yukarı gezin gündüz lambası mı ne diyor oraya girin onu açın. Viraj içi aydınlatma özelliği de aynı şekilde açılır. 2012 E-5 bendeki öyle açıldı. O ışıklar yanmasa arıza lambası yakar zaten belkide aldığınız araç sahibi patladıktan sonra değiştirmek istemeyip kapatmış olabilir.
Gündüz farı kapalı 🔐
Arkadaşın dediği gibi
Menu tuşlarını karıştır on/off yazar
Kapatmadığın sürece her kontak açtığın da yanar. Sisleri açarsan kapanır.
Viraj aydınlatma da varsa kapalıdır.. Direksiyonu çevirdiğin yönde sis yanar
Ben de ne hikmetse açınca yanıyor.. Sonrakontak aç-kapa tık yok..
Yok hocam onlar uzun farlar.. Mavi ışık varsa uzunlar açık
Popstar da ön sis yok, arka sis var
Arka sis de menü tuşun da far işareti var direk açar.. Gösterge de turuncu lamba işareti çıkar.
Üst Boş olan tuş ön sisler için.. Pop da ön sis yok..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri