ayhan abi nasıl 4 kilo oluo ya yok artık daha nelerabi hiç mi çelik koymamışlar
![]()
ayhan abi nasıl 4 kilo oluo ya yok artık daha nelerabi hiç mi çelik koymamışlar
![]()
abi ben ekei ve königden şaşmam bu sanki takım tutma gibi bişey olsa gerekikisinin jantlarınada bitiom
ne kadar ali bu jantlar?özellikle ilk resimdeki? çok hoşuma gitti...![]()
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
sc03 modeli fiyatını sordum henüz dönmedi adamlar. o model zaten bizim arabalara cuk die oturan model ölçüleri tam birebir orjinal jantla. jant kesinlikle dışda da durmaz et45 değeri var 7*17 4*100 tam bizim arabalara göre. fiyat tahimlerime göre 1200 altıda olabilir ustude ama o civarda olması lazım.
ben ortadaki modeli çok seviyorum efsane bi jant ama et40 olduğu için biraz dışarda duruyo jant arabada yuk olduğu zaman sürtme olasılığı olur.
engin abi sendeki jantlar momo corse değilmi onlar hafif jantlar...ztn ama dediklerin cok dogru
bu arada arkadsın cvbıda jant değişince haliyle agırlı ve boyutu artıyor bu geniş lastikte bunu tamamlıyor.yerler sürtünmesi artan lastik haliyle direksiyonu zorluyo buda sertleşmeye neden oluyor.
ama bizm arablarda sertleşme sorunu kayda değer bir sorun olmaz.
94 ve altı doğan şahinlere takarsan haliyle cok zorlanırsın
o araçlarda 175/70/13 -- 185/65/14 jant lastikler icevirmek bile dha zor
Sadece bana bak !
Bana yalan söyleceksen önce gözlerimle anlaş !
Ancak bu komplo beni yıkabilir, dayandığım destekler devrilir.
Çirkef ”Kaf-kef” deme ne olur..
Tek başınalığın yolcusu tek olur….
OZ nin bile 4 kg bir jantı yok. Oz nin hafif serisi olan Ultraleggera bile, 15" de 5 kg, 16" de 6,46 kg, 17" de ise 6,94 kg
OZ - Ultraleggera
Ali SC03 harbiden çok güzel ama ağır bir jant. 16" i 8,9 kg. 17 si ise 9,1 kg. OZ nin yanında gülle gibi. 2 standard araba bile yan yana yarım boy farkeder uzamada, OZ ultra ile Enkei nin Sc03 ü arasında. Ama SC03 cidden harika bir model. Yanlis da anlasilmasin gülle gibi derken Ultraleggeraya kıyasla diyorum. Yoksa bizim orjinal 17 ler hepsinden gülle.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri