Merhabalar,
2011 evo 1.4 8v aracım var. Kültütör kapağı contası yağ kaçırıyor. Motor numaram 350A ile başlıyor. Herhangi bir marka conta mı almalıyım değiştirmek için yada orjinali servis dışında temin edebileceğim bir yer var mı, yoksa özellikle bu ürünü alırsan daha iyidir dermisiniz.
Sıktırdım vidaları biraz ama kesmedi sızıntıyı.
![]()
Sanayide satılan 50 liralık çakma contalar işinizi görmez kısa bir süre sonra yine patlıyor ve yağ kaçmaya başlıyor 2 kere işçilik ödemek zorunda kalmayın aşağıya bu mevzu ile alakalı açmış olduğum konu linkini ekliyorum bi okuyun.
https://forum.grandepuntotr.com/gene...lirtileri.html
ya devlet başa ya kuzgun leşe
Konuyu okudum teşekkür ederim paylaşım için, servisten orjinalini almak mantıklı duruyor, parça kodunu biliyor musunuz, yetkili servis dışında orjinali temin etmem için faydalı olurdur.
parça kodunu bilmiyorum maalesef piyasada yerli orjinal falan diye satılanlar onlara kanmayın.konudada belirttiğim gibi yan sanayi ile orjinali elinize aldığınızda zaten mal kendini belli ediyor.yetkili servise şase numaranızı verirseniz direk buluyorlar.yada güvendiğiniz bir yedek parçacı var ise onlarda aynı şeklide orjinali getirtebiliyorlar.
ya devlet başa ya kuzgun leşe
Merhaba. Aynı olay bendede vardı parçacıdan iyisi ve ucuzu diyerek iki model vardı. İyisini alıp birde ısıya dayanıklı gri silikon çekti ustam. Çok şükür geçti. Parçadan ziyade usta iyi olmalı birazda.
Birkaç parçacı ile konuştum.
İyi dedkleri Lancia 71740678 -220 lira
Normal olan Victor Reinz 71740678 - 95 lira
Şuan için değişimi beklemeye aldım bir süre terleme şeklinde olduğu için.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri