Alıntı feyzullah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Rezistör yanmamıştır da bağlantı soketi erimiştir. Erimeden dolayı akan plastik iletkenleri kapatıyor. Söküp temizleyip taktık benimkini. Çorlu'da Halil abi yaptı sağolsun. Şuan hiçbir sorun yok. Parça fiyatı 130 lira civarında el yatkınlığınız varsa kendiniz de söküp takabilirsiniz iki tane vida, üç tane soket var. Zımpara ile temizlik yapılırsa maliyet sıfır olur. Klimasız da hiç olmuyor yaz günü, geçmiş olsun.
Sabah çalıştı klima,havalandırma,her kademede,enteresan....soğuyunca rahatlıyor herhalde de bana sıcakta lazım bu meret)
Sonra bostancı sanayiye elektrikçime gittim,adam gelmemişti.Gitmişken Recai ustaya (rese oto) uğradım.Ona anlattım durumu,o baktı."Erime yok sokette",dedi,biraz sıkılaştırdı soketi.Tüm gün sıkıntısız kullandım.
Halil sağolsun hepimizin arabasına dokundu.Benim oto.kararan dikiz aynasını hem tamir edip hem de montajını yapmıştı,submarineli tavan lambasını da taktıydı.Çorlu biraz uzak olmasa gidicem ,başını ağrıtmaya ama olmuyo her zaman işte.
Ben hem bu parçayı(ya da soketi) hem de fan rezistörünü(radyatör fan motorunun oradaki)alıp değiştirmek istiyorum.Benim radyatör fanı,klima açıkken,hep yüksek seviyede çalışıyor.Durkalk trafikte klimanın soğutmaması sanırım bundan kaynaklanıyor.
Nispeten uygun fiyatlı ve değişimi kolay parçaları ufaktan değişmek lazım.Punto yaşlandı iyice.


Gesendet von iPhone mit