Alıntı Han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
3 ay önce iyi bir usta buldum oda sizin teşhisinizi koydu arkalar bitmiştir dedi açtıkki gerçektende sadece arka balatanın demiri kalmış yani arkalar % 0 tutuyordu ustada yük öne biniyor ve aşırı ısınıyor o yüzden eğilme yapıyor dedi arkalara müdahale ettik önleri tornaladı taktı sonuç yine eğildi ama ön takıma yapılan müdahale sonrası frenlerim düzeldi.şimdi 1 takım disk ve balata alıp sıfırlıcam bakalım tavsiye bekliyorum arkadaşlar disk ve balata markası olarak.
Tornalatmak iyi bir çözüm değil deniyor genel olarak. Forumda benim gördüğüm millet Bosch marka disk alıyor balata konusunda da ben oparı tercih etmiştim 50.000 km oldu takılalı memnunum. Hala bitmedi 20-30.000 km daha yapar diye tahmin ediyorum. Öncekileri 70.000 km.de değişmiştim. Bu sefer tam btireceğim disklerle beraber değiştireceğim. Aracım 170.000 km.ye geldi hala üzerinde fabrikadan gelen orjinal disk var. Artık disklerle beraber değiştirmem daha iyi olacağı için sonuna kadar kullanacağım. Disk markası konusunda Boschu çok gördüm forumda ama balata yine opar alırım.