https://www..com/engin-yildirim/
Engin abi yapar tuzlada
Arkadaşlar direksiyon zembereğim arızalandı. Korna ve direksiyon tuşlarım artık aktif değil. Airbag ışığı yanmıyor ama korna ve direksiyon tuşlarım gitti. İstanbul Anadolu yakasında tamirini yapan yönlendirebileceginiz yerleri yazarak yardımcı olur musunuz.
https://www..com/engin-yildirim/
Engin abi yapar tuzlada
Elektronik in Piiri Engin Yıldırım Canım Abim kalp krizi sonucu vefat etmiştir Kadyr kardeşim Teşekkür Ederim sana yönlendirdiğin için Puntobordo abicim onun tamiri olmaz Yeni den başka hiç bir altarnatif yok ben takıyorum ama bende yeni geçmiş olsun bu arada
Aa başımız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Bende puntoyu satalı 1 yıl oldu Facebook gruptan da çıkmıştım. Haberim olmadı ne zaman vefat etti. Ben hakkımı helal ediyorum kendisine benimde tamir etmişti. Elinde çıkma parça oluyordu. Bu arada imkan var ise hız sabitleyici olandan sıfır takılabilir
Kendisini tanımam ama belliki sevdiğiniz bir ustaydı. Allah rahmet eylesin. Fiat Ceo hocam yenisinden kastınız sinyal kollarınin olduğu ünutenin tamamı mı? Yoksa sargı nın yenisi mi ?
Avrupa yakası olsaydı oktay ustaya yönlendirirdim ama anadolu hiç bilmiyorum hocam
ALLAH razı olsun hakkımı helal ediyorum demenizden dolayı şu an da Türkiye çok çok önemli bir ustayı kaybetti elektroniğin piiridir Engin Abi Mekanı Cennet Olur İnşallah sizin için iki tavsiye sunuyorum abi ben şu ana kadar 3000 araba yapmış bir ustayım Aırbag Sargısının tamiri olmuyor Orjinal çıkma bulabilirseniz diyeceğim ama çıkmalar da sağlam çıkması çok zor bunlar sadece Aırbag Sargısı olarak tek satılmıyor komple satılıyor yapacağınız 2 seçenek var 1.si Yeni alıp takacaksınız veya eğer uzun yol yapıyorsanız 12 pimli tesisat hazır Cruıse Controllü kol alıp aktivasyon yapılıp arabanıza takabilirsiniz...
Sadece Airbag Sargisi Yani Zemberek Satılmıyor Sinyal Kolu Ünitesi olarak komple satılıyor sizin sorun sadece zemberek ten kaynaklanıyor Linea olmaz Linea Farklı ayrıca resimde attığınız Airbag Sargisi 500 C nin Punto ya olmaz
Bursa'da olsaydınız üst sargı grubunu arkadaşım değiştirirdi . Sargı tamirinde bazı püf noktaları var onlar yapılmadığı zaman arıza tekrarı olur. Piyasada bulunan sargilarda aynı tip olduğu için hatta daha kalitesiz olduğu için çabuk arıza veriyor 500-linea gibi araçların üst grup sargılarından puntoya sargı oluyor hatta ben Megane 2 lere bile yapıyorum sorunsuz. Ama parça maliyetleri ve işçilik maliyetleri yükseldiği için sıfır alıp takmak daha cazip geliyor.
Hamit abi yarın kargo çalışırsa bir tane kargo gelecek bana Punto Aırbag Sargısı eğer sağlam çıkarsa om metre ile ilk önce kontrol ederim bantına bakarım eğer katlanma yoksa sizin arabanıza takarım ama işte yarın da olabilir pazartesi de kargoya bağlı sağlam veya bozuk burdan size haber veririm
Hamit abi aynen düşündüğüm gibi bozuk çıktı abi bunların genelde çıkması veya tamiri olmuyor ben zaten biliyordum bozuk çıkacağını ve çıktı Yeni den başka hiç bir altarnatif yok Punto larda
Fatih kardeşim teşekkür ederim. Düşümen bile memnun etti.
tekinler7 bende de aynı sorun oldu fiat grande punto,Avrupa yakası oktay ustanın adresini sana zahmet paylaşa bilir misin
Oktay Usta galiba bu maslak taki Oktay ustayı diyorsunuz kardeşim Oktay Ustada bir şey yapamaz çünkü Grande Punto larda Aırbag Tamiri olmuyor
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri