servisden servise büyük fark var ama hakan bey. onun için referans verseniz bile servisinizden yanıt alamadıysanız değişecek birşey olduğunu sanmıyorum. siz bence şehrinizde başka bir servise başvurun.
servisden servise büyük fark var ama hakan bey. onun için referans verseniz bile servisinizden yanıt alamadıysanız değişecek birşey olduğunu sanmıyorum. siz bence şehrinizde başka bir servise başvurun.
Daihatsu Copen
Haklısınız ancak bizler tüketici olarak bunu kabullenemeyiz. Neticede arka kapı kollarındaki bu olay, tamamen fabrika hatasıServisten, fabrika hatası olmayıp ve sadece kendi hatamız sonucu meydana çıkardığımız birşeyi garanti kapsamında değiştirmesini istemiyoruz. Eğer böyle olsaydı, servis servis elbet fark ederdi.
Eğer bir arac üzerinde fabrika hatası bulunuyorsa, bunu düzeltmek servisin görevidir. Servisler, müşteriler ile üreticilerin teknik konuda aracılarıdır. Fabrika kendisinin garanti kapsamındaki işlemlerini de yapma yetkisini zaten servislere vermiştir. Eğer bir servisin bu işin nasıl yapıldığından haberi yoksa (daha önce böyle bir hatayla karşılaşmadığından veya tecrübe eksikliğinden ötürü), bu işi yapan bir diğer servisten ya da direkt üreticiden bilgi alabilir. Ben de o nedenle referans olması açısından sordum.
Eğer garanti kapsamında olan değişimi-onarımı bir servis yapacak diğeri yapmayacaksa (sadece kararla ilgili, gerekli alet, makine, arac v.b. yetersizliğine bağlı olmadan) o halde FIAT 'ın durumu çok kötü demektir. Böyle saçmalık olmaz dedirtir insana![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri