Emniyet kemeri tokasina bi kablo gidiyor bunla ilgili konular var arastirabilirsin . Sag koltuktaki ağırlık sensörü de olabilir.
Motor ikazı yanip sönüyor dan kimse size yardım edemez ariza cihazina baglayip koduna bakmaniz lazım
Aracim 2006 punto 1.4 fire active. Ikinci el aldim. Aldigim günden beri yolcu airbag ikaz isigi yanip sonuyor. Bununla beraber motor ikaz ışığı sa yanıp sonuyor. Arac lpgli, ustaya gösterdim motorda birsey yok diyor. Bu ışıklar nasil soner. Ayrica bazen koltuklari ileri geri kaydirdigimda emniyet kemerinin takili olmadigini algilayip uyari sinyali veriyor, ama sadece koltugu ileri geri kaydirdigimda oluyor. Bu arizalari nasil gideririm
Emniyet kemeri tokasina bi kablo gidiyor bunla ilgili konular var arastirabilirsin . Sag koltuktaki ağırlık sensörü de olabilir.
Motor ikazı yanip sönüyor dan kimse size yardım edemez ariza cihazina baglayip koduna bakmaniz lazım
Cleve nin dediği gibi bence iki arıza içinde bilgisayara bağlanması lazım aracın.
Aracinizin önden kazasi varmi daha onceden airbag acmis olabilir emniyet kemerinede direnc atildiysa ordan bi sorun olabilir tamamen tahmin
Teşekkürler
Konu için teşekkürler
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri