Alıntı Han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben zincirli araç hiç kullanmadım arızası nasıl kendini belli eder değişim maliyeti nedir bilmiyorum,kullanan arkadaşlar detaylı yorum yazacaklardır.Acizane fikrim bir ustanın daha görüşünü alın,he ustanıza olan güveniniz tam ise o noktada yorumum boşa düşer zaten.zincir değiştikten sonra sorun düzelmez ses yapmaya devam ederse moraliniz ciddi anlamda bozulabilir,çünkü bu forumda çok arkadaşın başından geçti bu tarz olaylar.az buz bi para değil bahsedilen rakam.
bir kaç yere gittim enjektör vurması vardım . Ama biri motor açılacak dedi diğeri etek dedi motoru açmamız lazım dedi . en son fiatın kendi servisine götürdüm . anlattım enjektör vurması var ama duman yok yakıt tüketimi 4.7 dedim . motoru çalıştırdı hafif bir gaz verdi bunda zincir problemi var dedi . fiyatı 2500 - 3000 arası olur dedi . çok bu rakam ama carbon - manifolt - gaz kelebeği - sensör temizliği . gerekliyse gergi ve kayışta değişcek dedi . aracımın gidişinden memnunum su zamana kadar hiç sorun çıkarmadı. sorun sadece ses ve vuruntu var .