Bu sabah servise gittim, şanzıman robot yağ haznesini açıp baktılar. Yağ Minumum ile Maksimum arasında bir yerdeydi. Daha akıtmaz dediler. Fazla yağı tahliye etmiştir dedi. Öğlen yine baktım. Yine damlatmış hemen servise gittim bu seferde 1-2 gün damlatır düzelir dedi. Bende minumum ile maximum arasındaydı eğer damlatmaya devam ederse minumumdan aşağı iner ve robotu bozar yolda kalırım dedim. Yok sistem içinde ki yağı da hazineye boşaltır yine maximumu geçer. Fazla yağ bitene kadar atacak dedi. Hayır yarın bir gün bozulursa al başına iş... Sağlam robotu bozmadılar inşallah... Sabah ilk gittiğimde aynı serviste başka usta ise normal değil dedi. Sonra aralarında bişey konuştular normal dedi oda gelip. Zaten yağı koyarken nerden açıcam napacam diye iki saat aranıyordu. Bir yağ için saatlerce uğraştı. Üstüne üstlük bozuk makinayı beyne soktu. Sonra senin aracın beyni bozuk dedi. Cihazın geçen düştüğünü de söyledi. Bende dedim senin cihazda sorun olmasın. Yok dedi. Başka araç için cihazı aldılar onda da hata verince.. Yeni bi cihaz denediler bu sefer beyne bağlandı. Hani bozuktu dedim sessiz kaldı. Güya yetkili servis... Madem yağ atacak niye fazladan koyuyosun kardeşim... Yağ doldurma için cihaz getirdi 2 tane onları kullanamayıp şişeyi delip hortum kesip onunla doldurdu göz kararı.. Bunlarda usta diye yetkili serviste çalışıyolar. Bir şey sormaya da gelmiyor. Yok 20 yıldır bu işi yapıyorum bilmem ne diye tersliyolar. Kalibrasyon yaparken ekranda stop konumuna alın sonra devam tuşuna basın, sonra mar'a getirin, start yapın diyor. Araba ise hep çalışıyor. Usta dedim komutlara niye uymuyosun. Bana işimi öğretme gibisine laf etti. Bende karışmadım sustum.. Daha kullandığın cihazı bilmiyorsun arkadaş...