Robot yağ kaçağı nasıl kontrol ediliyor? Yağ kaçağında ne oluyor. 1.3'lerde de görülüyor mu. Derman ararken dertli gördün 😊
2011 model Punto Evo 1.4 71000 km aracımda kronik bilinen robot yağı kaçağı arızasıyla karşılaştım.Aracın robot tamiri 1 ay önce Ankara Kartaş yetkili serviste yapıldı ama bugün kontrol edildiğinde yağın yarıya kadar indiği ve 12bin lira karşılığında yenisinin takılması gerektiğini teklif ettiler.
Daha önce de aynı sıkıntıyı yaşayanlar olduğu için görüşünüzü almak istiyorum arkadaşlar.Fiat'la anlaşarak bu parçanın ücretsiz yolla değişimi konusunda yol izleyen arkadaşlar olmuş, izledikleri yol nasıldı ? Ankara'da bu tamiri yapabilen ve sıkıntı yaşatmayan bir servis öneriniz var mı ? Bu parçanın çıkmasını bulmak ve taktırmak ne kadar doğru ?
Şimdiden teşekkürler herkese.
Konu cunsuz tarafından (02/03/2020 Saat 11:20 ) değiştirilmiştir.
Robot yağ kaçağı nasıl kontrol ediliyor? Yağ kaçağında ne oluyor. 1.3'lerde de görülüyor mu. Derman ararken dertli gördün 😊
fiat özel servisi emci oto var ankarada yağ kaçağı tamiri yapıyor. Önceki aracımda da sorun yaşadığımda eskişehirden ankaraya gidip yaptırmıştım.
Eyvallah hocam, sıkıntı çıkardı mı peki ilerleyen zamanda ? Ne kadar bir masraf çıkardı size ? Teşekkürler.
Ben yağ kaçağından dolayı sıkıntı yaşadığımı düşünüyordum ancak benim baskı balata bitmiş, değişince sorun kalmamıştı.
Şöyle bir not düşeyim; gittiğimde arıza koduna bakıp, baskı balatadan dedi, tamam değiştirelim ancak ben yağ kaçağından şüpheleniyorum, var ise maliyeti ne olur diye sorduğumda "nasılsa robot sökülecek eğer var ise kaçak yaparız elimize yapışacak değil ya" demişti. Bunu eskişehirde hiç bir sanayi esnafında görmemiştim. Sırf bu sebeple bir daha sorun yaşasam tereddüt etmeden giderim Emci oto/mehmet ustaya. Nette biraz araştırın memnun olan çok fazla kişi var.
Sağ alt tarafta siyah körüklü kablo terleme yaptıysa muhtemelen akıtıyordur, altında sac olduğu için yere damlatma yapmıyor.Vitesler geçmiyor ya da sesli geçiyor, durduk yere vites atıyor falan, en sonunda da vitesi kontrol ettirin uyarısı veriyor ve araç yolda kalıyor. 1.3'lerde durum nasıl bilmiyorum.
Konu cunsuz tarafından (03/03/2020 Saat 12:05 ) değiştirilmiştir.
Geçmiş olsun , yağ kaçağı için robot neden değişiyor anlamadim. İstanbul da servis onerebilirim .
Bu isin muhakkak tamiri oluyordur bunlar. En kötü 12 bin verip robot alacağınıza 3-4 bina araci manuele cevirim derdinden kurtulun 😂👍
Çok geçmiş olsun. İnş bidaha olmaz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri