cevaplarınız için teşekkürler, şimdi ben neden birkaç servis gezdim problemimin ne olduğundan bahsedeyim daha önce tecrübe etmiş arkadaşlar varsa fikir yürüteceklerdir umarım
aracım 1.3 90bg shine paket punto, bir süredir çekişte düşüklük hissediyorum en son bi rampa çıkarken bunu bariz hissettim sonrasında aracı takip ettim eskisi gibi turboya girerken hissettirmediğini farkettim bunun üzerine bir özel servise gittim usta sağolsun baya inceledi sonra turbonun tam doldurmadığını wastegate in tam çekmediğini söyledi, emiş hortumunu çıkarıp kontrol ettiğinde vakum vardı beni turbocuya gönderdi turboyu ölçtürmem için, turbocuya gittim o da baktı ölçmeye gerek yok turbonda problem yok dedi o da vakuma baktı sorun yok , akışmetreyi temizledi sonra denedik geldik turbonun üstünde bi ayarla oynadı tekrar denedik geldik değişen bir şey olmadı , bunun üstüne turbocu enjektörlere baktırmamı söyledi bende ustama geri döndüm bu sefer o çıktı test sürüşüne arabanda hiç bir şey yok uçuyor bu dedi... Önce turbo doldurmuyor dedikten sonra arabanda bir şey yok deyince bu iş benim içime sinmedi, kısacası benim hissiyatım olarak şöyle 2. viteste 2000 devirden giderken birden gaza yüklenince araba eskisi fırlamıyor 3000 e devre doğru asılmaya başlıyor, bu acaba bir sensör arızası mı yoksa başka bir şey mi kafam çok karıştı, gittiğim 2 serviste turbo 2700 devirde ivmelendirir deyince iyice kafam karıştı