Ben burda seninle bir polimik içine girmek istemiyorum bu attıgın resimdekiler olmamış ki zaten bu geçici çözüm bana göre size göre olmuş olabilir o ayrı bir konu sen beni daha tanımamışsın kardeş biz sök takçı felan yazmışsında benim burda karşıma alabileceğim iki usta var onlarda benimle aynı işi yapan Ekrem Usta ve Engin Usta dır ben bu işin sök takı ile uğraşmıyorum benim işim sadece FIAT arabaları ve elektronik ben işin ucuzu ve daha maliyetine bakmak ben işin sağlam oluşuna bakarım sen daha bizim kim oldugumuzu çözememişsin ki ben bu yaptıgın resimdekileri arabaya bilene takmam peki bu kadar iyilik düşünen birisisiniz de o zaman bu forumda bu gibi sorunları siz çözün para almadan yapın millete verin bizim için bilgi paradan önce gelir Ekrem Usta nın burda verdiği bilgilere de katılmıyorum ben biz burda işimizi yaparız sağlamlık yönünden ne ise onu yaparız ve hakkımız ne isede onu alırız benim burda kimse bildiğim bilgileri ben paylaşmam neden paylaşayım ki ben böyle basit işlerle arada sırada yazı yazıyorum benim kimse ile de sorunum yok bana zor işlerle gelin tartışalım EGEA 2019 sol kola auto takılacak ve bady computer desteklemiyor biz bunuda bulduk bana bunlarla gelin bizim geçici böyle lehimli felan az maliyetli işlerle işimiz yok bizim sağlam ve temiz işlerle işimiz var neyse beni anlayan anladı iyi geceler
Yer imleri