yukarıda bahsettiğim ürünüm dün elime ulaştı ve montajını yaptık.manuel olarak far ayarıda yapıldı.ürüne gelicek olursam taktım ve hemen akşamına adanaya seyahet ettim otobanda sıfır ışık olan yerlerde ne önümden giden nede karşımdan gelen araçlardan uyarı almadım.ledin üzerinde şapka olduğu için kesilme çizgisi çok net böyle olunca önümdeki araçlarda test ettim 10 mt. 20mt. 30mt.gibi takip mesefalerinde far çizgisi önümdeki aracın bagaj kapağının ortalarına falan denk geldi arka cama bile nerdeyse ulaşmıyor far ayarım 0 iken.daha önce eski nesil cob ledlerden kullanıyordum onlarda ışık o kadar dağılıyordu ki dağı taşı hatta denedim 5 katlı binanın yanından geçerken binanın tepesine kadar aydınlatıyordu bu üründe otobüs ve kamyonların yanından geçip denedim şöför mahaline çok cılız bi ışık vuruyor ki bu sarı halojen ampuldede oluyor zaten.şimşek etkisine gelicek olursak gerçek şimşek etkisini bu üründe tecrübe ettim.cob ledlerde kısa farlarınız yanarken sellektör yaptığınızda neredeyse belli olmuyordu ama bu ledde kısalarken yanarken bile inanılmaz net şimşek etkisi var.çok uzun oldu lakin almak isteyip tereddüt yaşayan arkadaşlara aydınlatıcı olsun istedim okuyup zahmet edenlere teşekkürler.ürün linkini tekrar aşağı bırakıyorum.
https://tr.aliexpress.com/item/32816...f3723c00YS781R
Yer imleri