27 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Hidrolik direksiyon sorunu

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #11
    Soner Atakan
    moiz moiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    27/01/2007
    Mesajlar
    33
    Nereden
    Hatay
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    33 F 6302
    Edilen teşekkür: 25

    Standart

    Direksiyon ile ilgili yeni bir sorun ile karşılaştım sanırım. 60,000 bakımdan sonra (64,000 km'ye geldim) bir başka işlem için servise gittiğimde oradaki arkadaşımın uyarısı ile farkettim. Direksiyon city konumunda iken sola çok rahat dönmesine karşın sağa çevirmede daha sert olduğunu anladım. Bunun için parça siparişini verdiler, garanti kapsamında yapacaklar. Sizler de sağa-sola dönüş sertliklerinde bir farklılık hissederseniz servisinize başvurun. Ben direksiyonu yaptırdıktan sonra yeni bilgi vereceğim.
    Konu moiz tarafından (29/02/2008 Saat 11:48 ) değiştirilmiştir.

Benzer Konular

  1. Fiat Idea 1.3 Multijet Yakıt filtresi, Hidrolik direksiyon yağı, Aku ve Egsoz
    lacinalper tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 8
    Son Mesaj: 01/06/2013, 22:36
  2. Hidrolik yağ kaçırma sorunu
    burcin ceroglu tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 12/04/2012, 13:42
  3. Direksiyon sorunu
    yay tarafından İstek, Öneri, Şikayet forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 27/09/2009, 01:52
  4. Direksiyon Sorunu
    ince5757 tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 04/01/2009, 15:37

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Hidrolik direksiyon sorunu Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com