Bende de yukus yukari cikarken 4. veya 5. viteste motor sicakken 3 bin devir bandinda araba tekleme yapiyordu manifold temizleyici ile temizledim 3 ay yapmadi. Simdi gene yapmaya basladi hadi gene temizledim bu sefer hic ise yaramadi. Acaba sizin sorununuzda benzeri bir sorun mu Fiat bana ust kapagin acilmasi gerektigini ve kurumlarin temizlenip ust kapaga kurum yolu acilacagini soylediler bu islemde neredeyse 2500 tl yi geciyor. Bu problem 1.3 multijetlerde oldukca rastlanan bir problem oldugunu soylediler. Bu cozum tofas fiat fabrikasindan gelmis kendimizin uydurdugu bir cozum degil diyorlar ama sanayide olan ustalar oyle seymi olurmus diyorlar. Benim de kafam karisik maaliyet yuksek ama ayaman arkadasimin dedigine katiliyorum emme yolundaki herseyin sokulerek temizlenmesi gerekiyor. Tabi bana ek olarak dedikleri sey de istedigin kadar emmeyi temizle bu titreme/sallama/tekleme problemi subablardan kaynakli orayi ellemedigin surece problem gecmez. Siz bir cozum bulup paylasirsaniz cok sevinirim.