Alıntı Nephilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gaz pedalindan gelen veriye bakilmasinda fayda oldugunu dusunuyorum. Benim 1.3 multijet puntomda da 2 bin devirde tekleme. yuksek devirde yuk altinda silkeleme problem vardi. Dediginiz gibi maf, basinc sensoru degisti enjektorler elden gecti hic biri fayda etmedi. Fiat yetkilileride subablarin kurumdan iyice pislendigini buna sebebiyet verdigini soylediler. Cozum olarakta ust kapak sokulecek ve kurum yolu acilacak dendi. Ama tabi bahsettiginiz gibi devirlenmeme hic olmadi. Bende manifold sokmturmeden ilac ile bogaz kelebeginden uygulama suretiyle temizlettim ve arabanin herseyi duzeldi artik ne tekliyor ne de silkeliyor. Ayrica eski performansindan daha da iyi. Burda goz onunde bulundurulmasi gereken husus temizleme ilacinin, direk subablara kadar ulasip emme manifoldunun yani sira oralari da temizliyor olmasi. Ilac 70 tl lik bir ilac luqui molly diesel intake cleaner. uygulamasida yarim saat kadar. Herseyi yapmisiniz isterseniz bir de bunu deneyin zaten cok masrafli bir islem degil.
teşekkür ederim bilgiler için her şeyi denedik birde bunu deneyelim hafta sonuna yetiştirebilirsem uygulatayım