Niyemi kimin taktığını soruyorum karabüklüyüm takan ustayı bilirsem işinin ehli olup olmadığını sana söylerim bunda ne sakınca olabilirki.

Ayrıca Euro4 enjektörleri uyduranlar var ama ne kadar sağlıklı youtube da çok reklam yapıyorlar. Her enjektörün kendine has değerleri kodu var. Özellikle delphi enjektör kulalnana araçlarda bu konu yüzünden sıkıntı yaşayan çok. Enejektörler in kendi kodlarını girimediğinde performans düşebilir duman atabilir. Enjeöktörlerin doğru kodları girildimi bunu bilmek lazım. Yada b osc h larda varmı bilmiyorum ama acaba enjektörlere yeni kod ataması yapıldığında bunda hatamı yapıldı. Araca bağlanıp kodlara enjektör değerlerine bakmak lazım. Bu aracın Enejktörler arızalı uzun süre kullanıldı ise DPF tıkalı olabilir. Temizlenmiş gibi görülsede jenerasyon yapılsada bazen DPF değişimi olmadan araç düzelmiyor. Sizinki karmaşık bir konu haline gelmiş. 3 ay önce aynı problem nedeni ile komşumuz orjinal enjektörlerini tamir ettirdi. İşin içinde şu an acaba euro4 mü yoksa kodlamamı yoksa egrmi yoksa dpfmi yoksa map sensörümü bir çok şey girer bunların hepside sizin cebinizden para çıkmasına neden olur.

Ankarada enjektör konusunda en iyi servis İmrenAs pompa dizeldir. Karabüktede sadece gidilebilecek tek kişi var oda teknik oto yılmaz usta. Kemal oymandaki malum servise gittiysen zaten onun yaptığı işten hayır gelmez.