Geçenlerde benim aractada olmuştu şekil itibari ile böyle değil ama oda intercooler hortumuydu fiyati 700 civari oldugu icin yine baska bir fiat aracin hortumunu 65 tl ye alip taktik şu an sorun yok
Merhaba arkadaşlar, Lancia Delta 1.6 Mjet aracımın, sağ tarafındaki intercooler giriş hortumunda ufak bir kesik oluşmuş o yüzden hava kaçırıyor. Yeni fiyatına baktım oldukça yüksek geldi (800 - 600 arası)
bu parça sağlıklı bir şekilde tamir edilebilir mi? ikamesi var mı ? ya da aynı ölçüde kesilerek yapılamaz mı ? genişlikleri standarttır diye tahmin ediyorum ama emin değilim.
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
Geçenlerde benim aractada olmuştu şekil itibari ile böyle değil ama oda intercooler hortumuydu fiyati 700 civari oldugu icin yine baska bir fiat aracin hortumunu 65 tl ye alip taktik şu an sorun yok
sanayi dükkanlarının önleirnde uzun düz hortumlar oluyor, onlardan kestirerek yapılabilir umarım. ufacık boru için çok ciddi bi rakam 600 tl ..
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
reno araçların su hortumu ile birebir ölçülerde, taktım ve sıkıntı olmadı diyen bir arkadaşımız vardı. bir deneyin derim.
kartal sanayide bir usta doblo hortumu ile yaptıklarım oldu dedi. ikisini de değerlencireceğim. teşekkür ederim.
tam bir model adı var mı ?
/www.aloparca.com/yedek-parca/RAPRO/Genlesme-Sise-Hortumu/12284/80007355
bu benziyor gibi. radyatör hortumu ile turbo hortumunun yapıldığı malzeme kullanıma etki eder m ?
Konu CesSpOoL tarafından (26/06/2018 Saat 19:04 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri