Bu konuyu aradım fakat başlı başına bir konu olarak çıkmadı karşıma--sanırım çok eskilerde kaldı,yenisini açayım dedim.
Bilindiği gibi direksiyon simidi üzerinde hafif katlanma-soyulmamsı durumlar olmuştu,servise götürmüştüm ve fotosunu yollamışlardı.
Bugün haber geldi,hocam önümüzdeki 15 gün içerisinde Nevşehir den ayrılmazsanız direksiyonunuzu değiştirecez dediler,parça değiştiğinde günlük olarak hemen tofaş a gönderilmeliymiş onun için buralarda olun dediler.
Başında aynı hastalık olan arkadaşlar servise götürüp değiştirebilirler...
İnşallah şu ışıksız dalgadan olmaz bizimki de,durup dururken kavga gürültü çıkmaz...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Benim direksiyon simidi de benzer bir durumdan ötürü garantiden değişmişti Ali. Ben de 10-15 gün kadar beklemiştim, gelince aradılar ve yaklaşık 1 saatlik bir işlem sonucunda değiştirdiler. Sıfır direksiyona dokununca arabayı yeni almış gibi hissetmiştim![]()
Cem;şanslımıyız diyosun?
İnşallah öyle olur yahu,
şu ışıksız dalgadan olur mu acep diye tırsıyorum aslında...
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Işıksız dalga ne ki? Atladığım bişeyler olmuş anlaşılan.
Ama benim direksiyonda -özellikle sol elimle tuttuğum yerde- ele temastan kaynaklanan kabarcıklar ve deri büzüşmesi olmuştu. Ayrıca yer yer renk dalgalanması vardı. Sonuçta bunun olmaması lazımdı, o yüzden garantiden değişti.
Ali abi direksiyonun değiştirileceğine sevindim. Değiştirmeden önce söyle bence abi. Kumanda düğme ışıklarının yandığını. sonra bi süpriz olmasın senin için.
Daihatsu Copen
Hmm anladım. İçin rahat olsun, düğmeler değişmiyor çünküSadece yuvarlak simit değişiyor, gerisi aynen kalıyor.
Yapma yavv
demek öyleymiş haaa vay canasına...
Teşekür şu an direksiyon ii bizim
direksiyon simidi katlanmadan dolayı değişen arkadaşlar, değişen simit eskisiyle aynımı yoksa daha değişik gene deri gibi ama pütürlü pütürlü olan bi direksiyon mu taktılar sizlere
Eskiden daha iyi görünen ve dümdüz bir direksiyo simidi takıldı benim GP'ye.
Emotion da buluna direksiyon simidi sportif görünüşlü ve üst kısımlarında kavramayı kolaylaştırmak için pütürlü bir alan vardı. Benimkide aynı malzeme ama tamamen düz olanındandı..
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
eskisinden daha mat ve şık
daha kalıplı gibi geldi bana
bu hali daha güzel...
Acaba ben de benim Active e takabilir miyim deri direksiyon? Fiyat konusunda bir bilgisi olan var mı acaba?
Gelen direksiyonlar sıfır değil. Bursa da Tofaş fabrikası civarında bir yerde direkdiyonlar kaplanıyor. Gelen direksiyonu takıp eskisini alıyorlar, düğmeler aynı kalıyor ışıklı ise ışıklı yani. Tabi sizin direksiyon da kaplandıktan sonra bir başka araca takılıyor...
Bora abi vites topuzu ve direksyon ne kadara mal oldu
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Ozancım tek tek fiyat bilmiyorum ama ancak şöyle söyleyebilirim komple
direksiyon+vites topuzu+vites körüğü+gösterge çevresi+el freni+kapı içleri toplam 400 civarı olmuştu 1 yıl önce..
Vallahi çok çok güzel olmuş. Sizin kol dayama orjinal gibi duruyor ayrıca. Kol dayamanızın ve diğerlerinin nerelerde yaptırıldığını öğrenebilir miyim acaba? Kırmızı dikiş harika maşallah.
Teşekkür ederim Emre,hepsini Ankara şaşmaz sanayide yer alan döşemeci bir arkadaşa yaptırmıştım..Kolçağı orjinali gibi koltuğa monte yaptılar 60 ytl civarı bişey tutmuştu sanırım ama maalesef diğerlerinin tek tek fiyatlarını söyleyemiyorum toplam ödemiştim ben..Kapı içleri ve gösterge paneli çevresi Süetle kaplı diğerleri deri kaplı..
![]()
daha mat deri geliyor demişsiniz eminmisiniz? yani sıfır deri mat olur hep ilk başta we kullandıkça parlamaya başlar. arabalarımızı sıfır aldığımızda da matlardı hatırlayın![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri