Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Amortisör yamukluğu nu usta tespit edebildiyse ne mutlu size. Yalnız direksiyonun yumuşaklığı amortisörden değil takozlardan kaynaklanır. Siz takozları yağlayığ denedinizmi.

Monreo refleks sert amortisördür. Yol tutuşuna faydası çoktur ama çukur ve engellerde küt küt vurur . Genel anlamda kullanılacak bir amortisör değil. Monroe nun normal amortisörü lazım size. Monreo ithal ürünlerinde uygulanan vergiler nedeni ile fiyatı yüksektir.

Yerli olarak Maysan mandoyada bakabilirsiniz. Yada oparında iki çeşiti vardır. Yerli ve ithal ürünleri. Ankaradan Ünlü otoyu arayıp fiyat konusunda bilgi alabilirsiniz.

BU arada ön amortisörleri takım olarak değiştirin takozlar dahil . Çünkü birisi yıpranmış birisi sıfır tat vermez. Takozlarında değişmesi gerekiyor.

Amortisör eğriliği içinde bulunduğunuz yerde şase düzelten profesyonel bir yer varsa birde oraya gösterin. Ayrıca çıkma amortisör işine girerek cebinizdeki parayıda heba etmeyin.
Merhaba onu yaptim ama tam yapamadim galiba fisfisin hortumu yoktu ustten parfum gibi fisfisladik .oraya pek bisey anlayamadim . En yumusak konforlu amortisor hangisidir peki bu onemli eve gelene kadar 20 25 kasis ten geciyorum.cunku.

Yamuk olup olmadigini kesin nasil anlarim peki ?

Orjinal cok pahali servis tek sol amortisore 580 tl dedi . Iscilik dahil olarak
.