1)İstanbul sahil yolu ve minibus yolunda ışıklar 60-75 sn arası.pendik-kadiköy istikametinde en az 4-5 ışığa yakalanırsınız.benim o yüzden bu güzergahı kullandiğim zaman çok işime yarıyor.
2)köprü trafiği e5 trafiği gibi sürekli dur kalklarda S&S i kapıyorum.kapamakta zor değil tek bir tuşa dkunmak yetiyor.
3)Yokuşlarda S&S devreye girdiğinde kalkarken kayma oluyor.Ama kalkmadan önce dualogic vitese 1 kez dokunursanız araç çalişir ve siz frenden ayağinizi çekmeden Hillholder devreye girer.Bugune kadar bu şekilde 1 kez olsun araç kayma yapmadı
4)Şuan hemen hemen bütün firmalarda opsiyon olarak satılan bir özellik
Herşeyden önemlisi forum insanların sadece deneyimini paylaştığı değil makale vb. konularıda paylaştığı bir platformdur.Aracı satıın alırken 7.2lt/100 km şehiriçi verileride optimum koşullarda elde edilen değerlerdir. MUSTAFA beyin kaç devirde kullanıpta ona göre elde ettiği değerler değildir

aracı alırken yazılı lan verilerin hiçbiri size özel test edilerek yazılmıyor.Ortalama koşullara göre hesaplanıyor .....
Siz sakin kullanırsanız az yakar yüksek devirde kullanırsanız çok yakar.Bunun bir garantisi yok
Benim gözlemlerim demiştiniz.Ecodrive verilerimin fotosunu koyuyorum ordan görebilirsiniz.Fotoda göreceğiniz 1700 km nin %80i kırmızı ışık olmayan köprü yolu-otoyol ve E5 te yapıldı.Trafikte kapalıydı
Sonuçta dualogic araçlarda opsiyon değil standart olarak sunulan bir özellik diğer markalarda ise en doanımlı pakette bile opsiyon olarak alınıyor
Yer imleri