27 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Start & Stop sorunu yardım!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    kıvanç çiftçi
    since1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 220

Alıntı Kerberos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Linkteki varsayımlarla yaşayan var mı gerçekten? Günde 10 ışıkta, 1'er dakika durduğu varsayılıyor. Aracı 5 aydır her gün kullanıyorum, 1 dk boyunca beklediğim kırmızı ışık sayısı sayılıdır, ışıklarda ortalama 15-20 saniye oluyor. Hadi bunu geçip 20 sn de fena değil diyelim, trafikte dur-kalk yaparak ilerlerken 1-2 sn dursam bile devreye girmesi çok saçma. Hele bir de yokuşta durduğunda, hill holder'ı devreden çıkartması kabul edilemez. Alışana kadar kaç kez ayağımı frenden çektikten sonra, arkadaki arabaya çarpıyordum. Hala dalgınlıkla unuttuğum oluyor yokuştaki bu durumu.

Benim kaç sn duracağımı hesaplayıp, ona göre duracak bir sistem de olamayacağına göre, S&S olayı mantıklı değil.

Lütfen linklerden, vs değil de kendi deneyimlerinizden örnekler verin ki, forum gerçek amacına ulaşsın.
    1)İstanbul sahil yolu ve minibus yolunda ışıklar 60-75 sn arası.pendik-kadiköy istikametinde en az 4-5 ışığa yakalanırsınız.benim o yüzden bu güzergahı kullandiğim zaman çok işime yarıyor.

2)köprü trafiği e5 trafiği gibi sürekli dur kalklarda S&S i kapıyorum.kapamakta zor değil tek bir tuşa dkunmak yetiyor.

3)Yokuşlarda S&S devreye girdiğinde kalkarken kayma oluyor.Ama kalkmadan önce dualogic vitese 1 kez dokunursanız araç çalişir ve siz frenden ayağinizi çekmeden Hillholder devreye girer.Bugune kadar bu şekilde 1 kez olsun araç kayma yapmadı

4)Şuan hemen hemen bütün firmalarda opsiyon olarak satılan bir özellik

Herşeyden önemlisi forum insanların sadece deneyimini paylaştığı değil makale vb. konularıda paylaştığı bir platformdur.Aracı satıın alırken 7.2lt/100 km şehiriçi verileride optimum koşullarda elde edilen değerlerdir. MUSTAFA beyin kaç devirde kullanıpta ona göre elde ettiği değerler değildiraracı alırken yazılı lan verilerin hiçbiri size özel test edilerek yazılmıyor.Ortalama koşullara göre hesaplanıyor .....
    Siz sakin kullanırsanız az yakar yüksek devirde kullanırsanız çok yakar.Bunun bir garantisi yok

Benim gözlemlerim demiştiniz.Ecodrive verilerimin fotosunu koyuyorum ordan görebilirsiniz.Fotoda göreceğiniz 1700 km nin %80i kırmızı ışık olmayan köprü yolu-otoyol ve E5 te yapıldı.Trafikte kapalıydı

Sonuçta dualogic araçlarda opsiyon değil standart olarak sunulan bir özellik diğer markalarda ise en doanımlı pakette bile opsiyon olarak alınıyor
    Konu since1453 tarafından (10/04/2012 Saat 16:22 ) değiştirilmiştir.

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ömer Özkan
    evo51 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Niğde
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 61

Alıntı since1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1)İstanbul sahil yolu ve minibus yolunda ışıklar 60-75 sn arası.pendik-kadiköy istikametinde en az 4-5 ışığa yakalanırsınız.benim o yüzden bu güzergahı kullandiğim zaman çok işime yarıyor.

2)köprü trafiği e5 trafiği gibi sürekli dur kalklarda S&S i kapıyorum.kapamakta zor değil tek bir tuşa dkunmak yetiyor.

3)Yokuşlarda S&S devreye girdiğinde kalkarken kayma oluyor.Ama kalkmadan önce dualogic vitese 1 kez dokunursanız araç çalişir ve siz frenden ayağinizi çekmeden Hillholder devreye girer.Bugune kadar bu şekilde 1 kez olsun araç kayma yapmadı

4)Şuan hemen hemen bütün firmalarda opsiyon olarak satılan bir özellik

Herşeyden önemlisi forum insanların sadece deneyimini paylaştığı değil makale vb. konularıda paylaştığı bir platformdur.Aracı satıın alırken 7.2lt/100 km şehiriçi verileride optimum koşullarda elde edilen değerlerdir. MUSTAFA beyin kaç devirde kullanıpta ona göre elde ettiği değerler değildiraracı alırken yazılı lan verilerin hiçbiri size özel test edilerek yazılmıyor.Ortalama koşullara göre hesaplanıyor .....
    Siz sakin kullanırsanız az yakar yüksek devirde kullanırsanız çok yakar.Bunun bir garantisi yok

Benim gözlemlerim demiştiniz.Ecodrive verilerimin fotosunu koyuyorum ordan görebilirsiniz.Fotoda göreceğiniz 1700 km nin %80i kırmızı ışık olmayan köprü yolu-otoyol ve E5 te yapıldı.Trafikte kapalıydı

Sonuçta dualogic araçlarda opsiyon değil standart olarak sunulan bir özellik diğer markalarda ise en doanımlı pakette bile opsiyon olarak alınıyor

Bir şey sorcaktım..Bu eco drive nedir ? nasıl açtınız ?
    İkinci el Temiz Dizel Otomatik 2010 model üstü araç aranıyor