Sayfa 11/12 İlkİlk ... 789101112 SonSon
223 sonuçtan 201 ile 220 arası

Konu: Direksiyon üzerindeki Radyo-cd çalar Tuşlarinin Aydinlatmasi

ssss ttt
    $€Z@ sezat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 8

cok sanslisin o zaman,bendekindE elektrik tesisatida kaldirilmis iste soylediklerine gore.birmotta bir takim denediler yanmadi bikac tip varmis tus takimi yeni bitane daha siparis verildi bursadan gelicekmis ins olur. bu tesisat sorununa ragmen yaptirabilmis biri varsa super olur.

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Seza eğer elektrik tesisatı da kaldırılmışsa o ışıksız tuşlar işlevlerini nasıl yerine getiriyormuş?
    Bence denedikleri tuş takımı da ışıksız olanlarıdır...

ÖMER SERİM
    omerserim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 32

Ben hurdalıktan buldum ve serviste taktırdım. ışıklı düğme ise yerine takınca tesisata gerek kalmadan yanıyor.

Uğur Çalışkan
    calugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06 BR ****
    Edilen teşekkür: 29

Arkadaşlar
    Bende aracı aldıktan ve burayı okuduktan sonra aracı aldığım Balgat Kartaş'a gittim.Niye aydınlatmanın olmadığını sordum.Onlarda yeni modellere aydınlatmanın olmadığını bu yüzden yapacakları birşey olmadığını ama istersem tanesi 150 ytl'den 2 adeti 300 ytl ye Linea'nın ışıklı modellerinden takabileceklerini söylediler.
    Artık ne kadar doğru bilemiyorum tabi.

Arda BULUT
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Uğur, Gp nun eski ışıklı tuş takımını taktırabilirsin.Fiyatını da abartmışlar tabi.Yaklaşık 150YTL ye gelir...

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Uğur Çalışkan
    calugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06 BR ****
    Edilen teşekkür: 29

Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uğur, Gp nun eski ışıklı tuş takımını taktırabilirsin.Fiyatını da abartmışlar tabi.Yaklaşık 150YTL ye gelir...
    Teşekkürler
    Önümüzdeki günlerde bunula ilgili çalışmalara başlayacağım.

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ssss ttt
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

arkadaslar sonunda isiklarim oldu kafam rahat.kucukyali birmot ta 130a hallettiler.bursadan getirilen ikinci set calisti. ama ayni gun buna sevinirken autoshow otoparkinda tamponuma carpmislar bide fari kirmislar biyerden
    sevinirken biyerden illa uzulucek bisi cikiyor

Arda BULUT
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı sezat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar sonunda isiklarim oldu kafam rahat.kucukyali birmot ta 130a hallettiler.bursadan getirilen ikinci set calisti. ama ayni gun buna sevinirken autoshow otoparkinda tamponuma carpmislar bide fari kirmislar biyerden
    sevinirken biyerden illa uzulucek bisi cikiyor
    Seza hayırlı ve geçmiş olsun.Servis önceden tesisat farklı diyerek biraz saçmalamıştı.Acaba bu sefer ne dediler

ömer özer
    siromar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 244

seza aynı şeylerle ben de karşılaşmıştım; konya koyuncuda yok tesisattı yok bilmem neydi bir ton kestiler ve ben de yeter dedim pes ettim, ayrıca bana cıkardıkları rakam da 250 ytl idi. Seninin bu olayı onlara soyleyecegim, bakalım ne diyecekler, 130 deseler ben de taktırırım ama sanmıyorum

ssss ttt
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

tesisat olayını sadece serviste değil direkt fabrikadan da söylediler, garip olanda bu. bizim yedek parça kataloğunda zaten ışıklı ışıksız diye bi ayrım yokmuş tuş takımlarında. 2 çeşit var denmişti biri 110 diğeri 125 ytl ama ışıklı falan yazmıyo bunlarda dediler. zaten birmotta denemişlerdi bi takım olmamıştı daha önce dediğim gibi, bu takılanlar bursadan geldi 10 dakkada tamam abi oldu dediler.bence sende söyle sanırım 110 ytl lik olan tuş takımı bu 20 de işçilik konsa 130 işte. güzel oldu valla

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ahmet yeşilpınar
    nabulimut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 0

arkadaşalr ben arabayı aldığımda ynıyor diye hatırlıyorum, sonradan bozulmuş olabilir mi ancak işlevini görüyor sadece ışıkları yanmıyor, sigortası atmış olsa düğmelerin hiç çalışmaması gerekmez mi

ahmet yeşilpınar
    nabulimut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 0

Alıntı serhatartun41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar önümüzdeki Aylarda Grande Punto Alacak Arkadaşlarimiza Kötü Bir Haberim Var. şasi Numarasi 204 Ile Başlayan Seri Itibari Ile Direksiyon üzerinde Bulunan Radyo Cd çalar Tuşlarinda Aydinlatma Kaldirilmiştir. Yani Bu Seriden Sonra Tuşlar Aydinlatmasiz Olacak Bilginiz Olsun...

bu mesaj 2008 ocak ayında yazılmış ve 204le başlayan seri nolu araçlar henüz gelmedi deniyor benim mayıs 2008de aldığım aracın şasi numarası 138le başlıyor 204den daha fazla olması gerekmezmi

erkan e
    rational - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bolu
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 27

benim 204 fakat aydınlatmalar yanıyor.

zafer tanyeri
    grand-eli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 1

Standart iyii de direkt sonuç alan yok gibi.

En çok uğraşan ve benimle aynı havayı soluyan kardeşim CENKERİ Problemini halledememiş.(İki satır muhabbeti)

Ben de 2008 ocak 3'te(aralık 2007'nin son haftası siparişi geçildi) aldım.1.3 actıve serisi 200 küsurlu değil ve direksiyon labaları yanmıyor.İlk şikayetimde para karşılığı takabileceklerini söylediler ve ben bu şekilde yaptırmayacağımı belirttim..
    Daha sonra birçok yerle görüştüm,mail attım,geri aradılar felan....Sonuça yönelik çalışmadıklarını 'callcenter' ın yüzüne haykırdım..Ama yok yok yok...

Aldığım araçtan çok memnunum.neredeyse 1 yıl oldu kullanıyorum.Direksiyon lambası dışında sorun yaşamadım.Kilometre 14000 oldu.Yakıt tüketimim karışık 5,7 lt.Daha önce fiestam vardı.Kıyaslarsam dağlar var arasında.

Ama bu küçük ayrıntı beni bayağı üzdü vede ÜZMEYE DEVAM ediyor.Fiat yada tofaş yada servisler müşterilerini küçük şeyler için üzmemeliii.

haLiL KOÇAK
    halilim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    33 CDM 54
    Edilen teşekkür: 587

2008 araçımda direksiyondaki tuşlar aydınlatmalıydı lakin 2009 fun araçımda direksiyonda aydınlatma yok.

Yazılanları okudum ama net bir sonuça varamadım. 2009 model araçımda normalde aydınlatma olmalımı yoksa gerçekten yeni araçlarda bu özellik kaldırıldımı?

ömer özer
    siromar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 244

Alıntı halilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2008 araçımda direksiyondaki tuşlar aydınlatmalıydı lakin 2009 fun araçımda direksiyonda aydınlatma yok.

Yazılanları okudum ama net bir sonuça varamadım. 2009 model araçımda normalde aydınlatma olmalımı yoksa gerçekten yeni araçlarda bu özellik kaldırıldımı?
    Benim konya koyuncuda gordugum fun modelinde direksyon aydınlatması vardı. Ben bu kadar tutarsız bir iş görmedim doğrusu

Mert Karaca
    Stalker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 135

Benim aldığım sporttada yanmıyor acayip kıl bir durum, adamlar gösterge panellerini yeniliyorlar direksiyondan ışığı kaldırıyorlar... Yazılanlara bakılırsa bazı yeni modellerde hala yanıyormuş, insan neye inancağını şaşırıyor walla

Arda BULUT
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Bu konu fazlaca konuşuldu ama sanıyorum hala aynı sorun devam etmekte.Tofaş ı bu konuda kınıyorum.Eğer Firma, ben şu tarihten itibaren ya da şu şasi numarasından itibaren direksiyon ışıklarını kaldırdım dese bunu anlayabilirim (Katılmamakla beraber) ama aynı donanım bazı araçlarda var bazılarında yok alt donanımda var üstte yok.Tamamen şans işi.Bence bu Fiat ın suçu değil, Tofaşın suçu.Şu anda İtalyayı arasak belki de haberleri bile olmadıklarını, Tofaştan bu konuda bir geri bildirim gelmediğini bile söyleyebilirler bizlere

1 senedir şu basit konunun nedeni ya da çözümü bulunmuş değil.2009 modellerdeki durum nasıl acaba?

Emre @
    ekorkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 437

Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konu fazlaca konuşuldu ama sanıyorum hala aynı sorun devam etmekte.Tofaş ı bu konuda kınıyorum.Eğer Firma, ben şu tarihten itibaren ya da şu şasi numarasından itibaren direksiyon ışıklarını kaldırdım dese bunu anlayabilirim (Katılmamakla beraber) ama aynı donanım bazı araçlarda var bazılarında yok alt donanımda var üstte yok.Tamamen şans işi.Bence bu Fiat ın suçu değil, Tofaşın suçu.Şu anda İtalyayı arasak belki de haberleri bile olmadıklarını, Tofaştan bu konuda bir geri bildirim gelmediğini bile söyleyebilirler bizlere

1 senedir şu basit konunun nedeni ya da çözümü bulunmuş değil.2009 modellerdeki durum nasıl acaba?
    %100 katılıyorum.

Atakan Köro
    Atakan KÖRO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Uşak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    64 KR ***
    Edilen teşekkür: 7

bana yazılım değişti gibi saçma sapan bir cevap vermişlerdi
    Eski Kullanıcı Adı: melal_efe

Sayfa 11/12 İlkİlk ... 789101112 SonSon