Seza eğer elektrik tesisatı da kaldırılmışsa o ışıksız tuşlar işlevlerini nasıl yerine getiriyormuş?
Bence denedikleri tuş takımı da ışıksız olanlarıdır...
cok sanslisin o zaman,bendekindE elektrik tesisatida kaldirilmis iste soylediklerine gore.birmotta bir takim denediler yanmadibikac tip varmis tus takimi yeni bitane daha siparis verildi bursadan gelicekmis ins olur. bu tesisat sorununa ragmen yaptirabilmis biri varsa super olur.
Seza eğer elektrik tesisatı da kaldırılmışsa o ışıksız tuşlar işlevlerini nasıl yerine getiriyormuş?
Bence denedikleri tuş takımı da ışıksız olanlarıdır...
Ben hurdalıktan buldum ve serviste taktırdım. ışıklı düğme ise yerine takınca tesisata gerek kalmadan yanıyor.
Arkadaşlar
Bende aracı aldıktan ve burayı okuduktan sonra aracı aldığım Balgat Kartaş'a gittim.Niye aydınlatmanın olmadığını sordum.Onlarda yeni modellere aydınlatmanın olmadığını bu yüzden yapacakları birşey olmadığını ama istersem tanesi 150 ytl'den 2 adeti 300 ytl ye Linea'nın ışıklı modellerinden takabileceklerini söylediler.
Artık ne kadar doğru bilemiyorum tabi.
Uğur, Gp nun eski ışıklı tuş takımını taktırabilirsin.Fiyatını da abartmışlar tabi.Yaklaşık 150YTL ye gelir...
arkadaslar sonunda isiklarim oldu kafam rahat.kucukyali birmot ta 130a hallettiler.bursadan getirilen ikinci set calisti. ama ayni gun buna sevinirken autoshow otoparkinda tamponuma carpmislar bide fari kirmislar biyerden
sevinirken biyerden illa uzulucek bisi cikiyor![]()
seza aynı şeylerle ben de karşılaşmıştım; konya koyuncuda yok tesisattı yok bilmem neydi bir ton kestiler ve ben de yeter dedim pes ettim, ayrıca bana cıkardıkları rakam da 250 ytl idi. Seninin bu olayı onlara soyleyecegim, bakalım ne diyecekler, 130 deseler ben de taktırırım ama sanmıyorum
tesisat olayını sadece serviste değil direkt fabrikadan da söylediler, garip olanda bu. bizim yedek parça kataloğunda zaten ışıklı ışıksız diye bi ayrım yokmuş tuş takımlarında. 2 çeşit var denmişti biri 110 diğeri 125 ytl ama ışıklı falan yazmıyo bunlarda dediler. zaten birmotta denemişlerdi bi takım olmamıştı daha önce dediğim gibi, bu takılanlar bursadan geldi 10 dakkada tamam abi oldu dediler.bence sende söyle sanırım 110 ytl lik olan tuş takımı bu 20 de işçilik konsa 130 işte. güzel oldu valla![]()
arkadaşalr ben arabayı aldığımda ynıyor diye hatırlıyorum, sonradan bozulmuş olabilir mi ancak işlevini görüyor sadece ışıkları yanmıyor, sigortası atmış olsa düğmelerin hiç çalışmaması gerekmez mi
benim 204 fakat aydınlatmalar yanıyor.
En çok uğraşan ve benimle aynı havayı soluyan kardeşim CENKERİ Problemini halledememiş.(İki satır muhabbeti)
Ben de 2008 ocak 3'te(aralık 2007'nin son haftası siparişi geçildi) aldım.1.3 actıve serisi 200 küsurlu değil ve direksiyon labaları yanmıyor.İlk şikayetimde para karşılığı takabileceklerini söylediler ve ben bu şekilde yaptırmayacağımı belirttim..
Daha sonra birçok yerle görüştüm,mail attım,geri aradılar felan....Sonuça yönelik çalışmadıklarını 'callcenter' ın yüzüne haykırdım..Ama yok yok yok...
Aldığım araçtan çok memnunum.neredeyse 1 yıl oldu kullanıyorum.Direksiyon lambası dışında sorun yaşamadım.Kilometre 14000 oldu.Yakıt tüketimim karışık 5,7 lt.Daha önce fiestam vardı.Kıyaslarsam dağlar var arasında.
Ama bu küçük ayrıntı beni bayağı üzdü vede ÜZMEYE DEVAM ediyor.Fiat yada tofaş yada servisler müşterilerini küçük şeyler için üzmemeliii.
2008 araçımda direksiyondaki tuşlar aydınlatmalıydı lakin 2009 fun araçımda direksiyonda aydınlatma yok.
Yazılanları okudum ama net bir sonuça varamadım. 2009 model araçımda normalde aydınlatma olmalımı yoksa gerçekten yeni araçlarda bu özellik kaldırıldımı?
Benim aldığım sporttada yanmıyor acayip kıl bir durum, adamlar gösterge panellerini yeniliyorlar direksiyondan ışığı kaldırıyorlar... Yazılanlara bakılırsa bazı yeni modellerde hala yanıyormuş, insan neye inancağını şaşırıyor walla![]()
Bu konu fazlaca konuşuldu ama sanıyorum hala aynı sorun devam etmekte.Tofaş ı bu konuda kınıyorum.Eğer Firma, ben şu tarihten itibaren ya da şu şasi numarasından itibaren direksiyon ışıklarını kaldırdım dese bunu anlayabilirim (Katılmamakla beraber) ama aynı donanım bazı araçlarda var bazılarında yok alt donanımda var üstte yok.Tamamen şans işi.Bence bu Fiat ın suçu değil, Tofaşın suçu.Şu anda İtalyayı arasak belki de haberleri bile olmadıklarını, Tofaştan bu konuda bir geri bildirim gelmediğini bile söyleyebilirler bizlere
1 senedir şu basit konunun nedeni ya da çözümü bulunmuş değil.2009 modellerdeki durum nasıl acaba?
bana yazılım değişti gibi saçma sapan bir cevap vermişlerdi![]()
Eski Kullanıcı Adı: melal_efe
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri