görkem bey bu açıklamaya rağmen bunu yaptıran arkadaşlarımız var. inanıyorumki cenkeri beyde olumlu bir sonuç alacaktır.
görkem bey bu açıklamaya rağmen bunu yaptıran arkadaşlarımız var. inanıyorumki cenkeri beyde olumlu bir sonuç alacaktır.
Daihatsu Copen
Umarim iyi dilekleriniz ise yarayacak, benim bu isin pesini birakmaya pek niyetim yok. Ben araci almadan test yaptigim aracinda bu isiklar yaniyordu ve arac bana satilirken isiklarin olmadigi bilgisi verilmedi. Bu bilgi bana verilmedigi gibi halen satis temsilcisinede bu bilgi verilmemis. Sayet bir degisiklik varsaki bugunku 204 sase numarasiyla baslayanlarda isiklarin kalkmasi gibi araclar daha gelmeden bilgisinin satis temsilcilerine verilmesi gereklidir.
Konu cenkeri tarafından (16/01/2008 Saat 14:57 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla hatasi
Haklisiniz ..Eger satin alirken bu bilgi size verilmemisse ki bana verilmemisti. Aradim servisi gelin yapalim dediler. Tus takimini degistirdiklerini soylediler. Sonuc olarak su an yaniyor. Sasi numaram neyle basliyor bilmiyorum gerci.
Sasi numaram: 0363***
Konu GP_Ts_Ist tarafından (17/01/2008 Saat 02:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: sasi no ilavesi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri