Servisden içeri girer girmez elektrikçi arkadaş içine oturdu,motor sıcaktı,denemek için gezmesinler diye ısıtıp gitmiştim.
Abi hani nerden geliyor soğuk dedi usta,uzattım ki sıcacık üflüyor,gözlerime -kulaklarıma hiç bi yerime inanamadım ama o buz gibi üfeleyen kalorifer hararet yaptı resmen.
Ne iş anlamadım dumur dumur dumur...
Direksiyonun derisi için foto çektiler--mail yollayacaklar-sanırım değişecek direksiyon...
Senin araç havayı dışardan alma modundaysa kalorifer kapalı olduğu halde fark etmez içeriye soğuk havayı alır.
İnsanın kendi şahsına rahmeti, başkasına rahmetinden daha büyüktür.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri