kronik o kronik daha durun siz 75000 de araçalr kendi kendini imha edicek çok sağlam yerden tüyo aldım benden söylemesi ben satıp kurtulcam sizde yapın
Printable View
kronik o kronik daha durun siz 75000 de araçalr kendi kendini imha edicek çok sağlam yerden tüyo aldım benden söylemesi ben satıp kurtulcam sizde yapın
eğer öyleyse bana 5 sene daha gider o zamana kadarda değiştiririm .Birde bişi sorcam arızası sorunu olamayan araç varmı arkadaşlar bilen varsa bende satınca ondan alayım
benimki taş gibi. daha hiçbir arızayla karşılaşmadım. :) ama satmayı düşünmüyorum.:)
benden söylemesi sonra vay ben duymadım vay ben görmedim yapmayın uyardım
Ertan abi eğer 75.000 de imha edecekse arabalar kendi kendini bana bi 15 yıl gider herhalde.4 ay sonra araba 2 yaşına gircek ama ben daha anca 9.000 km ye gircem arabayla :D :D :D
ohhooo senin torunda patlar
arkadaşlar yukarıdaki sorunun daha ağırını ben aylarca yaşadım.bir tarafı (sağ) soğuk sol taraf sıcak üflüyordu aylarca uğraştım..
ya bu aracların en iyi taraflarından biride kaloriferi diye dusnuyorum.. 500 metre sonra ısıtmaya baslıyor hatta simdi sabah giderken ozellikle bakacam ne zaman ısınıyor size yazarım tekrar..
bende de bi sorun var gibiydi ama simdi bunları gorucne yazayım dedim . arabaya bindiğim zaman kalorifer kapalıyken kalorifer kontrol dugmelerinin atındaki bosluk var ya işte oradan bole bi soguk hava esintisi geliyor acaba içeridek i sougk havamı dye dusunuyorum sonraları olmuyo ama ilk zamanlar geliyor hiç dikkat ettinizmi
periyodik bakımda değiştirmiyorlarmı zaten yahu ?
Yazık yazık böylemi bakıyorsun arabaya :D ağzını elinle kapa koşmaya başla bakalım ne kadar koşabilirsin . İşkence çektirme arabaya :D:D
egzos olsaydı başka örnek verirdim bende örnek çokkkk:D:D:D
bakmayın yaaw 2 sene olduğuna daha 10000e gelmedi
yıllık bakıma girdiğinde 4000deydi birmot değiştirmeye gerek görmemiş(ki bence hiç açmadılar bbile)
enrikoya gittim erkan usta baktı gerek yok dedi sonra öyle kaldı.
geçenlerde açtım baktım biraz kirlenmiş ama şubata kadar idare etsin artık :D:D
sadece yağ ve yağ filtresi değişti oda nerdeyse bi sene olcak :D
1 yıl bile çok ozan yaaaa. hemen mehmet abiye dönüp bu yağ ve yağ filtresi için bir cevap bekliyoruz :D