Alıntı harmanci4545 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sizce takmalı mıyım tüp arabam daha çok yeni düşer diyorlar şu an 55 kuruş yakıyor ne kadar düşer ilerki zamanlarda 40 45 olursa tüp taktırmama pek gerek kalmaz ama o zamana kadar dayanabilir miyim bilmiyorum tüp korkutuyor beni açıkçası
Bunun kararını kendiniz vereceksiniz benim taktırın veya taktırmayın demem doğru olmaz. Lpg'de işinin ehli usta bulunca korkulacak hiçbişey yok. Lpg sistemleri de kendini yeniliyor geliştiriyor argelerine önemli yatırımlar yapıyorlar. Esas olan işin hakkını veren bir yer bulmakta. 60.000 km yaptım üç yılda lpg ile ortalama 10.000 tl yakıttan karım vardır arabayı zaten 25000 tl ödeyip almıştım. Şükür hiçbir sıkıntısı yok aracımın bakımları tam zamanında ve birinci sınıf malzeme kullanarak yaptırıyorum beni hiç üzmedi. Tam güvendiğiniz düzgün usta yoksa lpg'ye bulaşmayın ama tanıdık iyi bir lpg servisi bulursanız yakıt bakımından oldukça avantajlı. Daha bir yıl öncesine kadar 1.89'dan gaz alıyodum benzine göre %50 tasarruf yapıyordu ortalama. Şimdi kış lpg fiyatları yüksek vs. buna rağmen yine en az %35 kar vardır benzine göre. Maliyet hesabınızı yapın arabayı kullanma süreniz ve ortalama yapacağınız km.yi hesaplayın ona göre karar verin.