kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar herkese selam ön cam silerken. Dikiz aynasına çarptı elim yerinden çıktı karartmalı olduğu için öyle bıraktım yanlış birşey yapmayayım diye bu nasıl yapıştırılır
Veya nasıl bir işlem uygulayacağım şimdiden teşekkür ederim !!i
3M çift taraflı bant sağlamdır ancak siz yinede bir servise felan danışın
tam olarak nasıl çıkmış bilmiyorum ama bu işin profösörü oto camcılardır. yapışması gerekiyorsa yapıştırırlar. şimdi servis ya değişmesi lazım der, yada bi dünya paraya tamir ederiz der. en uygunu oto camcı. geçmiş olsun.
Çift taraflı bant ile olacak bir iş değil. Cama yapışık olan yuva camdan koptu ise onu ancak dayson silikon ile yapistirabilirsiniz. Tam net belli değil kapakları çıkarıp net foto çekin. Merak etmeyin aynaya bisi olmaz orda yanlış gormediysem yağmur sensoru var ona dikkat edin
Yapışkan olsa öyle çok kolay çıkacağını düşnmüyorum(daha önce çıkmadıysa)..Bana sanki geçme gibi göründü.Belkide ben yanılıyorum..Camda sabit duran parçaya geçicek yuva kızak veya tırnak gibi birşey varmı?
Var gibi duruyor da nasıl takılır acaba
Ayrıntılı resim cekin kapağı cıkarıp. Camda aynanın geceği yuva var ustten doğru kızagı var kızaga sokunca kitleniyor. Kapakları cıkarın korkulacak bişi yok .
Yapılıyor herkese yardımı için teşekkürler
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri