Merhaba yıllar önce servis bakımında söylemiştim ozaman düzeltmeleri .dreksiyonum ağırlaşmış ti ozaman serviste ustaya bahsetmiştim yapmışlardı .
Ne oldu diye sorunca nasıl çözüldü o sorun diye . Usta rot başlarını ayarladım falan demişti . Gerçekten alakası varmı dreksiyonun yumuşaması ile .
Şimdi tekrar ağırlaştı. O cıty açıkken pamuk olan direksiyon gitti daha sserrt dreksiyon geldi . Cıty çalışıyor. Kapatınca şahin dreksiyonun gibi oluyor açınca da citiyi Fluence ayarında oluyor . Ben eski punto hafif ligini istiyorum . Rot balans yaptırdıktan. Sonra dreksiyonu yumuşayan oldumu ilk günkü gibi hal aldimi.
Geçen yokustan inerken yavaş yavaş hafifçe. Altını sürttuk hafif cene ses geldi metal sürtmesi. Hemen durup baktım sağ ön salıncak sürmüş biraz . Hemen çakmaga taktım pompami yukselletim geçici olarak lastiklerini sürtünmeden geçtim sonra benzinlikte düzelttim tekrar . Fakat bir zarar vermismidir .sanki bu olaydan sonra ağırlaştı gibi geldi bana yada vardı farkına varmanma sebep oldu.
Ayrıca Beylikdüzü avcılar vs civarlarında kaliteli rot balans yapan bir tanıdık. Varmı . Daha önce gidip memnun kalan. Varmı ?varsa benide yönlendirebilir
Yer imleri