acaba hangi toyotacı hangı hondacı 10 yasında modellerı ıcın bu tıp konuları konusuyordur.... vikileals belgelerı gıbı kanım dondu yazılanları ve servıs cevaplarını okuyunca.... FİAT aldım ama biliyordum ..... kalite daima pahalıdır... dugmede ısık yok lafını sıze soyleyen arkadasın konusmalarını kayıt falan etseydınız ılerde ıse yarar....ilk gunden yasamanız tabıkı cok can sıkıcı...ama sıze sadece tek bır cevabım olacak... madem bu aracı aldınız ve o kadar paraya kıydınız her seferınde dudagınızı hafıfce ısırın hıc sınırınızı bozmayın kafanıza takmayın servıse gıderken tum bıldıklerınızı unutun kı sıze soylenen yalanlara alısabılesınız.... tum zaman dılımlerını aklınızdan cıkarınkı oyalamalar sonunda aylarca bekleyebılın ıkı ampul ıcın.... 1.4 sönmüş fıre dıyordum ben fıre motora sizin ekstra ampullerde sonmus gecenlerde bır arkadasa sordum forumda askerde gozun kapalı sılah söktünmü diye eger soktuysenız bu aractada ısıklı dugmelerı gormeden el yordamıyla bulun canım allah allah koskoca servıs yok dıyorsa yoktur sız aracı alıp cıkana kadar aklınız nerdeydı aldınız artık bıze ne alana kadar beydın .... şimdi??? pardon abi ya serviste cok sıra war senın ıcın de marsa mail attık 5 ışık yılı sonra< cewabın gelır.... hem cewap getıren makına soguk bız servıse gırecek müşteriye bakmadan onun cebindeki paraya bakarız abi aracı dün almıştın dimi: ewet. bız sana bir 10000 bakımı yapalım x karta 45 tksıt ne dersın? abi biz senin parcayı gecen hafta istedik . haftaya gelir. bir hafta sonra: abi senin malzemeyi istemişmiydik basvuru yaptın mı?? GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞ... GÖRDÜNMÜ AYNI BİNANIN İÇİNDE NASIL OLURDA İKİ FARKLI DÜNYa olur sana ıkı gun ıcınde nasıl ıkı farklı ınsan gıbı dawranırlar bır gun once( hatta bır ay onceden) arac alım suresı boyunca on kere aranarak beyefendı dıyorlardı dimi? şimdi ya bu adamda araba cukura gırse gelıyo dıyorlar.....(((((((((( aracının hayırlı olmasını dılerım.... umarım bundan sonra ıyı dusunursun......saygılar