Alıntı punter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tekrardan merhaba ! İnşallah resimleri koymayı becermişimdir. 5-6 saatlik işi var diyen Bostancıdakilerin elinden kurtulduktan sonra ( 250- 300 T.L. demişlerdi, beni bi 1000 T.L. lik de yapacaklardı. Neyse, Kadosan da internet bulduğum. E.O.E. ye gittim. Oradaki FATİH usta daha görür görmez ceryan gelmiyor değilmi dedi ve ekranı, soket ve arkasında kablolara bir takım bağlantılarla canlandırdı. arıza olarak da resmini koyduğum sigorta kutusundaki klimayla ilgili kablonun çok zayıf olduğunu ve zamanla bunun oksitlenip kopabildiğini v.s. Netice olarak resimdeki gibi soketin oradaki kablolara 100 T.L. karşılığı by pass ( benim tabirim ) yaparak çalıştırabileceğini söyledi ve 15 dakikada yaptı. Adam gibi adam mı , usta gibi usta mı, ne dersen de.. Allah razı olsun.. Klima şiir gibi çalışıyor.. Herkese saygılarımla..
benimde klima bakımı yaptırdığım yerdi fatih usta ve gayet deneyimlidir

eğer bana dönüş yapsaydınız bende size iki yer tarif edecektim ikisinden biri bu dükkandı neyseki siz bulmuşsunuz gereksiz para kaptırmadığınıza çok sevindim

şimdi ayak yapan ustacıklara gidip hani 500-600 lira bak 100 liraya 15 dakikada yapıldı nooldu diye bi bozuk atmak vardı ya neyse güle güle kullanın