Alıntı Tracworld59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba murat bey öncelikle benim kullandığım maysan mando değil sadece maysan iki çeşitler sanırım araştırmadım ben amortisörü acil değiştirmek zorunda olduğum için orjinalini teğmin edene kadar geçici olarak takmıştım çıkarttığımda patlak olması ilgimi çekmişti.Firma ile iletişime geçmedim araçaraç markalarına göre amortisör uyumluluğu değişebilir hyundai maysan kullanıyor ve sıkıntı yaşamıyolar mandosu nasıldır bilmiyorum ama benim taktığım sadece maysandı ve bizim arabaya(punto 1.4 benzinli)uygun olmadığını gördüm yerli üreticinin başımızın üstünde yeri var fakat benim arabama uygun değilse takamam sağlım daha önemli
puntolar için yalnızca maysanı ilk defa duydum. genelde Tofaş grubu araçlar için görmüştüm. Ürün faturalı ise ilgili işlemler Sanayi Bakanlığı tarafından size tanınmış bir imkan, kullansaydınız keşke. Kim bilir belki de sahte bir ürün bile olabilir. NGK bujinin, ya da hava filtresinin sahtesi var, bunun neden olmasın. Keşke aldığınız yerin ya da firmanın peşine düşseydiniz. punto 1.4 benzinli Maysan Mando var, sitesinden doğrudan çıkıyor bilginiz olsun, aynısından kendi aracıma almıştım. Sizin üründe bir tuhaflık var gibi. Lakin hepsinden önemlisi geçmiş olsun.