Kale fiyat olarak ucuzdur parasına göre kalite. Opar kutusunun içinde marelli marka cıkıyorsa al. Lancıa olanlar pahalıdır ama kalite farkı bariz vardır. 3 nide kullanabilirsin ama opar kutusunda marelli varsa opar al.
2011 model 1.3 Multijet Punto Evo model aracımın ön fren balatalarını değiştireceğim. Kale marka balata takımının iyi olduğunu söylüyorlar. Bazı balataların takıldıktan sonra ses yaptığı konusunda şikayetler var. Kale , Opar veya Lancia marka balata takımı kullanan arkadaşlardan tavsiye rica ediyorum.
Kale fiyat olarak ucuzdur parasına göre kalite. Opar kutusunun içinde marelli marka cıkıyorsa al. Lancıa olanlar pahalıdır ama kalite farkı bariz vardır. 3 nide kullanabilirsin ama opar kutusunda marelli varsa opar al.
Bu konu binlerce kere acildi konu acmadan bi arastiriverin kale marka taktim 29 bin km oldu suan balatalar yarida ses sorunu hic yasamadim 2 yil once ikisini takmayla birlikte 100 tl vermistim.
Forumda en çok kale balata tavsiye ediliyor. Benim araçta hangi marka balata var bilmiyorum benden önceki sahibi taktırmış 55000 km. oldu hala iyi durumda. Birdahaki bakımda unutmazsam markasına bakar burada paylaşırım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri