Orjinal LANCIA bulabilirseniz alın. bazen opar parça satan yerlerde oluyor. Fiyatı pahalıdır ama parasını hakediyor. Onun dışındada Magneti marelli en iyi alternatifidir. FERODO ve EBC bulmak zor. FERODO nun türkiye sitesinden mail atıp balatanın üretimi olup olmadığını sorabilirisniz. Kısa sürede cevap dönüyorlar.
Sakin kullanan bir insanız aracı ucuz yönlü MGA öneririm.
Bosch alırsanız o zaman sesi görürsünüz. Bosch lar çok ses yapıyor. Lancıa yı araştırın ıneternetten falan bazen denk gelebiliyor iyi fiyatlı. Onun dışında dediğim gibi marelli en iyi alternatif. TRW balata bana zayıf geliyor honda aracımda vardı bitmemesine rağmen söküp attım valeo marka taktık çok fark etti. Tabi bu durumlar araçtan araca fark edebilir. Babamın aracında MGA var ötme falan yok.
Ötme dediğim lafın gelişi B o s ch marka balatalar genelde frene basınca eski tofas lar gibi ciyir ciyir bir ses yapıyor. Kale ses yapmayabilir yada yaptığı ses belki
Size fazla gelmeyebilir asıl balata nin yüksek hızda ki performansi ve toz yapmaması. Kale vb balatalar toz yapıyor. Onun dışında da yüksek hızda daha kaliteli bir balata nin performansı ni vermez tabi bu araca gorede fark eder. Benim için balata anı frenleme deki performansi toz yapmaması ve disk yüzeyine zarar vermemesi. Onun dışında da ben fren sistemin de de genelde kaliteli ürün kullanma taraftarıyım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri