merhaba arkadaşlar
dün öğleden sonra eve dönmek için arabayı çalıştırıp direksiyonu çevirdiğimde garip bi ses duydum değişik hiç duymadığım bi sesti tabi moral bozuk tamircinin yolunu tuttum ustam lifte bile kaldırmaya gerek duymadan alttan elini direksiyon kutusuna koyup direksiyonu çevirdiğimizde gelen vuruntudan direksiyon kutusu sorunlu dedi son 1 senedir aracı olduğu yerde direksiyonu tam sağ tam sol yapınca zaten garip sesler geliyodu ben kule takozu sanıyodum hatta bolca wd 40 falanda sıkıyodum ama kutu bozukmuş dün ustayla bi tur attık sağ taraftanda bazı sesler geliyor dedi bide kaputu açtık termostatında kaçırdığını gördük oda değişecek dedi
zurnanın zırt dediği yeri söyleyeyim piyasada kutunun orjinalinin en ucuz bulduğum yerde 1400 lira çektiler hiçbiyerde yok siparişle getiriyorlar bide yan sanayisi 400-500 lira arasındaymış ama orjinalini tercih edicem.Zaten ön davlumbazlarda kırıktı oda yenilecek ve termostatıda değişirsek muhtemelen bu iş için 2 bin lirayı gözden çıkaracağım gibi geliyor hepsi bi yana akslardada boşluk vardı yaza bi takım yan sanayi aks alıcaktım erteliyodum yaza kadar masrafı bitiremeyeceğim gibi geliyor 95 binde bi arabanın çokta hor kullanılmadığı halde bu kadar çok sorun çıkarması normal mi?Sorunsuzluğundan dem vururken bi anda bu kadar masrafın içine girmek zorlayacak beni
biraz uzattım ama sismak marka kutu bolca var ne kadar güvenilir bi marka varmı değiştiren?
Yer imleri