merhaba. bende farlarımın aydınlatmasından şikayetçiyim. değiştirmeyi düşünüyorum. Osram Breaker Laser aydınlatması beyaz mı. yada lex xenon mu tavsiye edersiniz.
merhaba. bende farlarımın aydınlatmasından şikayetçiyim. değiştirmeyi düşünüyorum. Osram Breaker Laser aydınlatması beyaz mı. yada lex xenon mu tavsiye edersiniz.
led xenon konusu benimde araştırdığım bir konu ancak hala emin olmuş değilim. özellikle bizim ampül tipi olan h4 tip için. izlediğim videolarda falan -özellikle piyasada fazlaca bulunan apexi ve niken- benim halojen philips crystal vision ampüllerden öyle çok bir fark göremedim özellikle uzunlar için. ama dediğim gibi sonuçta video görüntüsü kendim kullanmadım. hala araştırma aşamasındayım şuan.
eğer led xenon dışında birşey alacaksanız f/p ürünü olarak philips x-treme vision %130 modelini tavsiye ederim. tabi breaker laser denemek isterseniz philipse göre fiyat açısından daha tuzlu. beyaz konusuna gelince iki üründede tam beyaz değil sarıya dönük bir beyazı vardır görünüş olarak
2012 Punto 1.3Mj Lounge
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri