Alıntı MKavruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Volkan Bey sanırım aracınız dizel yanlış hatırlamıyorsam. Bu tarz sıkıntıları dizelde yaşamayız ama benzinlide yaşanıyor şeklinde belirttim özellikle. birebir yaşadığımı aktarmaya çalıştım kendimce, geleneksel olarak kestirip atmışsınız ve kendi deneyiminizin ve bilginizin sabitliğinden yola çıkarak tatlı sert üslup devam etmiş. ABD Ulaştırma Bakanlığı'nın yüzlerce lastikle yaptığı test sonuçları ve kendi aracımda, kadranımda ve maalesef cebimde yaşadıklarım sizin için bir anlam ifade etmiyor anlaşılan Müsaadenizle doğrudan şahsıma yazılmadığı müddetçe yanlış bilgilerimi arkadaşlarımızla paylaşmayacağım ki her seferinde anlamsızca insanları yanıltmam son bulur. Kışın başında mevcut lastiklerimi 150TL'ye saydırıp üstüne 150TL daha verip gene 2. el lastik almış ve yarattığı tasarrufla beraber 7500km sonra parasını çıkaracak birisi olarak bu deneyimi paylaşmayacaksam ve benim gibi 1,4 8v sivrisinek motoru kullanan bir arkadaşın benzer masraflara girmesine engel olmayacaksam yazmanın da bir manası yok sanırım
Murat bey sadece kendi puntonuz üzerinden yorum yapıyorsunuz ama ben Bursa punto gurubundayım.Bizim gurubumuzda her türlü punto var sizin bilmediğiniz o kadar çok şey varki. Sayamayacağımız kadar jant lastik örnekleri saymakla bitmez. ABD testleri falan hikaye yani. Ayrıca arkadaş basit bir soru soruyor yazdıkarınız sadece kafa bulandırmak. Mademki 195-60-15 kullanmıyorsunuz puntoda bari kullanan ların cevaplarına bırakın. Aracın benzinli yada dizel olması fark etmez. Konfor olayının benzili yada dziel ile yanak ebatının km ebatının dizelle alakası var. Yakıt olayınıda 195 taban öyle ahım şahım arttırmaz. Bunun yanında vereceği konfor apayrı bir konu ona deyinmiyorum bile.