orjinal teyibi ise bir süre bekledikten sonra kendisi kodu açıyor benim teyp öyleydi fakat tuşlar için yine punto teybi aldım aldığım arkadaş benim aracımda söküp taktım kod sormuyor dedi ama ben aracıma taktığımda kod suz açamadık
Öncelikle hayırlı cumalar ve iyi akşamlar arkadaşlar: geçen kurban bayramında aracımın aküsünü değiştirdim oto teybinde böyle bir sorun olmadı, bir kaç gün önce teybin ekranında " radio code" yazısı çıktı yanlış şifre girince kendini bloke etti şuan hiçbir şekilde ne radyo. ne de cd çalar çalışıyor, böyle bir durumla karşılaşan varmı yardımcı olursanız çok sevinirim.
orjinal teyibi ise bir süre bekledikten sonra kendisi kodu açıyor benim teyp öyleydi fakat tuşlar için yine punto teybi aldım aldığım arkadaş benim aracımda söküp taktım kod sormuyor dedi ama ben aracıma taktığımda kod suz açamadık
Akünün başını çıkarıp biraz beklersen sorması gerek
Arkadaşlar bugün itibarıyla sorunu çözdüm, aracı park edip istop ettirdikten sonra teybi açtım ve yaklaşık 40-45 dakika sonra tekrar çalıştırdığımda çok şükür kod sorma ekranı açıldı ve şifreyi girdikten sonra radyo çalışmaya başladı.
İyi günler geçen günlerde 2010 model fiat fiorino aracım teyp kodu istrmeye başladı bende kodu bilmediğim için hiçbirşey yapmadım sonra radio blocked wait yazmaya başladı ve code isteme bölümü artık gelmiyor. Birkaç gün önce aracın ruhsatına bakarken 4 haneli teyp kodunu buldum şimdi code istemee bölümünü nasıl geri getirebilirim.
Vw passat b6 1.6 fsı comfortline gece mavisi.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri