o motora 4 litre yağ koyan ustaya! götürün arabayı al bunu düzelt diyin şaka gibi ya bunlar usta diye bide piyasada iş yapıyor versek eline motoru napar kim bilir
o motora 4 litre yağ koyan ustaya! götürün arabayı al bunu düzelt diyin şaka gibi ya bunlar usta diye bide piyasada iş yapıyor versek eline motoru napar kim bilir
G.Punto 2008 1,3 m.jet dynamic
Sinan, eksiğin var
Usta 4 lt yağ artı, muhtemelen 300ml ( Würth Motor Yağ Performans İyileştirici Katkı 300 Ml) ve Volkan beyinde söylediği gibi motor içerisinde kalan en az 100-150ml yağı da eklersek;
Sonuç olarak motorun içinde 4000+300+100= 4400ml yağ var. Maaaşallah....
Konu Ezeldenberi tarafından (23/12/2016 Saat 22:16 ) değiştirilmiştir.
Sorun çözüldü. Ustanın günahını almışım. 4 litrelik bidonun 3 litreye yakın kısmını koymuş. Hatta benim yağdan artan kısım hala duruyor ayırmış kenara. Ben yağ bidonunu göstererek bunu koydum deyince hepsini koydu sandım. Sorun yağ buharının çıkış yaptığı kelebeğin oradaki conta çıkmış. Kelebeğin orda biriken kir temizlendi conta yerine takıldı. Şimdilik sorun yok. Karşılıklıya sebep oldum kusura bakmayın.
Adınıza çok sevindim. Ustanızı kısık ateşte pişirdik biz de!! kişisel olarak almasın, forumdaşımızı düşündük) Siz araçta bir bez bulundurup o bölgeyi temiz tutarak bir süre kontrol edin derim. Çok geçmiş olsun, önemli husus hafif müdahale ile sonlanmış.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri