Alıntı khanunl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle aracınızın z rotlarına baktırın.Z rotlardan kaynaklı bahsettiğiniz türde ses olabiliyor.Z rotlarda sıkıntı yok tıkırtı burcunu değiştirmek için direksiyon kutusunu söktürmeniz gerekir.Orjinal burçlarda fazla dayanmıyor,bunun yerine sert takoz plastiğinden tornacıda 1 çift yenisini yaptırın.Artık uzun süre bu sorundan kurtulmuş olursunuz.Kolay gelsin.
Bugün dediğiniz gibi yaptım tıkırtı burcunu tornacıda yaptırıp taktırdım bahsettiğim ses kesildi fakat 2 yeni sorunum daha ortaya çıktı. Direksiyon sertleşti, buna bağlı olarak sağa - sola dönüşlerden sonra direksiyon kendini toplamıyor dönülen yönde kalıyor ve elle düzeltmek gerekiyor. Tornacının yaptığı burç orijinalinden biraz uzun olmuştu ondan olabilir. Diğer sorunum da sözde ustanın dikkatsizliğinden midir nedir direksiyon 90 derece sola kırıkken düz gidiyor. Toplamayı doğru yapmamış. Bu iş için 7-8 saat beni tuttu ve sonuç alamadım. Moralim bozuldu biraz. 2 parmak büyüklüğündeki kıytırık parça canıma okudu resmen. Direksiyon Kutusu