sevgili kemal
yazdığın mesajı okuyunca çok üzüldüm
yalancılıkla suçlanıyorum demişsin asla böyle bir şey olamaz sana yalan söylüyorsun da kimse diyemez
herkes burada fikir ve düşüncelerini yazar kimisi doğru bilgidir kimisi yanlış bilgidir önemli olan paylaştıkça bir çok şeyi ve doğru yolu bulabiliriz
belki ben yanlış bilgi verebilirim belki sen yada bir başka arkadaşımız
ama asla yalan söyleyemeyiz ve yalancılıkla suçlanamayız
senin gönlün rahat olsun
eğer seni kırdıysam özür dilerim
çok üzgünüm
Ziyaretçi
Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü bu, şan ve şerefle yaşamış olan ecdadımıza karşı büyük bir ihanet olur. Atalarımız, bizlere geniş ülkelerle birlikte hürriyet ve istiklâli de emanet ettiler. Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde yabancıları titreten bir millet olduk. Korumakla vazifeli bulunduğumuz bütün bu emanetleri, adi bir ömür uğruna fedâ edemeyiz. Hepimizin bildiği gibi savaşta Cengaverlerin kaderi ölümdür. Biz ölsek de kahramanlığımızın şanı yaşayacak. Çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır.
Çİ - Çİ YABGU
( M.Ö 54 )
Estağfurullah seninde gönlün rahat olsun kırgın değilim sana
Cihan senin canın sağolsun istersen hemen söküp getireyim lafımı olur aramızda
Allah razı olsun mustafa teşekkür ederim
Teşekkür ederim ufuk sizleri tanıdığıma çok memnunum hepinizden allah razı olsun
mersedes bmv bulamamış mı bu teknolojiyi arabalarına koymamışlar sıfır emisyon düşük yakıt için bütün dünya çalışırken
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Ziyaretçi
manyetik etkinin yakıt verimini artırmada etkisi var bunun laga lugası olamaz, ancak yeni teknoloji araclar zaten bu teknolojiyi kullanıyorlar arkadaşlardunyanın parasını veripde aracınıza taktıgınız bu cihazın daha verimlisi aracınızda mevcut ise hiçbir yararını goremezsinz, ayrıca manyetik etkiyi aracın elk. aksamına zarar verecek yerlere uygularsanız ekonomi bir yana dursun sarfiyatınız artacaktır. Bu cihazların (okoyak, eko66[ekoyak ın elektromanyetik olanıdır]) etkisi verimi yuksek bir motorda hissedilemeyecek kadar azdır. Bunu alacağınıza motorsil cls bond çok daha mantıklı bir motor katkısıdır.
Uğur yazdıklarını dikkatle okuyorum ancak yanlış anlamazsan bir şey diyeceğim.
Sen ısrarlar ve inatla elbette kendini haklı bulduğun konuda savunuyor ve Eko 66 nın bir işe yaramadığını söylüyorsun.
Ancak bu aleti kullanıp yüzde 6 tasaruf yapanlar için ne diyorsun?
Merak ediyorum.
Ben hala bazı şeyleri psikolojik olduğuna inanıyorum![]()
Ziyaretçi
evet sana katılıyorum.. Gülmekten![]()
Ziyaretçi
yazdıklarımı dikkatle okudugun için tsk ederim ancak ben inatla işe yaramayacağını savunmuyorum, bizim araçlarımızda bir işe yaramayacağını tahmin ediyorum ben bunu test etmedim bilgilerime ve test edilen araçların tiplerine bakarak yorum yapıyorum, peki sen test ettin mi yada bir yakının test etti mi? yani %6 nerden geldi bunu merak ediyorum, keşke boyle olsa inan hemen takarım.. ama ben birseye para vermeden once bu urunun bu parayı hakedip etmeyecegini cok araştırırım, bunu, bu üründede yaptım ve almamaya karar verdim.
ben cok samımı oldugum bır yakınımla test ettım.sonuc olarak hergun gıdılıp gelınen yolda, aynı hızlarda, aynı sartlarda %13 gıbı bır tasarruf sagladı.takmayı dusunen varsa kesınlıkle tavsıye ederım.yazmayacaktım ama uzerınde bu kadar konustugumuz, kafa yordugumuz bır konu hakkında, ellerınde somut bır kanıt olmadan, ınsanların deneyımlerıne saygı gostermeden yazılan yorumlar ıcın yazdım.herkes gorusunu, dusuncesını belırtmekte ozdurdur, buna kımse karısamaz.ama kımsenın kımseyı foruma kusturmeye hakkı yoktur arkadaslar.yorumlarımızı yaparken, ınsanların deger verdıgı seylerı dıkkate alırsak kımseyı kusturmemıs oluruz...
Konu mustafaf tarafından (13/10/2009 Saat 11:02 ) değiştirilmiştir.
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
bu tür karşılıklı fikir alışverişleri zaten forumun temelini oluşturuyor
kimi kişi farklı kimisi farklı düşünebilir
düşüncesinden dolayıda kimse yargılanmamalı
bunllara katılıyorum
ancak
bu tür yazışmalardan sonrada foruma küsmek olmaz
kavga edenler küser biz kavga etmiyoruz tartışıyoruz
ve tartışmakta günümüzde en iyi fikir alışverişi yapılabilen yöntemdir
küsme kelimesini kabul etmiyor ve o arkadaşımızı yeniden aramıza davet ediyorum
saygılar
bunda farklı dusunecek bır nokta oldugunu dusunmuyorum.bu alet ya ıse yarıyordur yada ıse yaramıyordur.bu gorecelı bır kavram degıldır.kullanan arkadaslarımız, yazmıslar goruslerını.hepsının ortak gorusu ıse yaradıgı yonunde.nedense kullanmayan arkadaslarda ıse yaramadıgını ıddaa edıyorlar.ellerınde somut bır test sonucu olmadan...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
sen hangi test sonucundan bahsediyorsun
eko 66 hakkında sana mahkeme kararını yazdık linkini verdik
yetmedi kendilerinin üniversitelerden aldığı test raporlarının eski nesil motorlarla yapıldığını izah ettik
sen hala nasıl suçlayıcı konuşabiliyorsun
resmi karar var kardeşim elimizde YALAN diye
bende senin gibi 1 adet araba yok benim çalıştığım şirkette benim sorumluluğumda olan uuluslararası çalışan 26 adet tır ve kamyon var
bunların tüm tüketimleri yakıtları bakımları aklına nesi geliyorsa ben sorumluyum sen daha eko 66 nın e sini duymadan biz dışardan buna benzer şeyleri getirip denedik
sonuç koca bir 0
O SİZİN ANLATTIĞINIZ %13 PİSİKOLOJİK ETKİLENMENİZDEN
SAYGILAR
benım ne ıs yaptıgımı ner bılıyorsunuz burası ılk kısım.ıkıncı kısım bana %3den fazla etkısı olmadıgını belgeleyen resmı bır rapor sundunuzda ben yalan soyluyorsunuzmu dedım.oyle bır rapor sunamazsanız verdıgınız sozu tutacakmısınız Coskun Bey ???
behsettıgınız karar reklamı durdurma kararıdır.bunu o kararı okuyan kor cahıl ınsanlar bıle anlayabılırler.daha oncede ızah ettım oradakı reklam durdurma kararı %25-%35 arası tasarruf sagladıgını ıddaa ettıklerı ıcın alınmıs bır karar.bende dahıl kımse %25 tasarruf sagladıgını ıdda etmıyor.resmı belgelerde de %10-12 arası tasaruf sagladıgı yazılıyor.bende sızden resmı bır belge ıstıyorum.sadece %3 den daha fazla tasarruf saglamadıgına daır.bu belgeyı sunamıyorsanız, 26 degıl 260 tır sorululugunuzda olsa bıle verdıgınız sozu tutmanız gereklı...
05.06.2009 tarıhlı Dumlupınar Unıversıtesının yapmıs oldugu testın sonuclarınıda eklıyorum...
https://www.eko66.com/eko66/images/b...TestRaporu.pdf
Konu mustafaf tarafından (13/10/2009 Saat 14:31 ) değiştirilmiştir.
bak sevgili mustafa kardeşim
seni inandırmak veya ispatlamak için gidip üniversiteden rapor alacak halim yok
ayrıca bu çok methettiğiniz öve öve bitiremediğiniz cihazı geri iade taahütnamesi ile birlikte 2 adet aldık ve şirkete ait volvo marka racımızda denedik
deneyi motor ustamızla beraber kademede yaptık bu deneyi yaparsan sonucu görürsün
mazot hortumunu çıkarıp aracınızı istop edinceye kadar çalıştırırsınız.araçta hiç benzin kalmaz sonra bir küçük su şişesine bir hortumu bağlayıp motorun üstünde bir noktaya sabitleyip benzin hortumunu çıkardığınız noktaya takıp kutuyu ful benzin doldurarak aracı çalıştırırsınız araç kendiliğinden stop edinceye kadar çalıştırırsınız. bu süreyi marşa bastığınız andan stop anına kadar geçen süreyi bir yere not edersiniz.aynı işi aynı şekil ve şartta birde bu cihazla denersiniz. saniye cinsinden bir fark oluyorsa bu çıkan farkı aletin takılı olmadığı değere bölerek / kaç tasarruflu olup olmadığını bulursunuz
biz deneyi yaptık %4 çıktı
ancak araç 6 silindir 4 silindirli araçta ne olucağını sen hesapla
istanbula yolun düşerse bana uğra senin aracınada aynı deneyi uygulayalım
başkalarının anlattıklarına değil gözlerinle gördüklerine inan
ben ekmeğimi yakıttan çıkarıyorum bırak %15 i 5puanın hesabını yapıyorum araç çıkarırken
yani senin anlıycan bu yollardan çok geçtik sıra sizde ileride görüşürüz
saygılarımla
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri