Yeşil ışığın siyaha dönmesi nasıl oluyor ? Ben öyle birşey bilmiyorum. Acaba kontrol etmem gereken başka bir yer mi var ?
Yeşil ışığın siyaha dönmesi nasıl oluyor ? Ben öyle birşey bilmiyorum. Acaba kontrol etmem gereken başka bir yer mi var ?
Akünün üstündeki akü doluluk durumunu gösteren yerdir. Günümüzde artık yavaş yavaş akülerden kaldırılmaya başlandı. Sizinkinde varmı bilemem varsa zaten üzrinde yazar . Yeşil ışık akü şarjı var. beyaz su ekiskti yanlış hatırlamıosam siyah akü şarjı yok.
Akü işi gerçekten can sıkıcı akünün sağlamlığı ölçüm ile anlaşıır. Işığın yeşil olması çok bişi ifade etmiyor onu demek istedim. Geneldede servisler bu akü fazla gitmez derlerse kulak ardı etmeyin. Olmadık yol ortasında bayırda bir yerde kalırsınız sizi uğraştırır. Zaten önumuzde kış.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri