Arkadaşlar merhaba. Yaşadığım tüm süreci olayın aydınlatıcı olması adına anlatıyorum. Bundan 1 sene önce motor arıza ışığı yandı birden şehir dışındaydım, bir ustaya gittim bilgisayar bağladı ve "yakıt tankerinde su var" dedi napcaz dedim sildim hatayı geçer kendine dedi. Neyse 1-2 ay gitti böyle tekrar yandı ışık bu sefer bizim burda ustaya götürdüm o da enjektörler bozuk dedi pek inanasım gelmedi açıkçası ve söndü ışık kendi kendine. Bu arada arabada çekiş,vites geçişi vs hiç bir sıkıntı yok. Neyse bi kaç ay sonra tekrar yandı ışık kendi ustama gittim bir sensör gibi bişeyi temizledi ve ışık söndü anında. Arada böyle yanıp söndü tekrar kendi kendine bilgisayarda bir şey göremiyor ustalar tabi siliyorlar sadece. En son bugün FIAT servise gittim makineye bağladılar 1 saat beklettiler felan en son adam geldi EGR ve manifoldu arızalı dedi, napacaz dedim değiştiricez dedi ne kadar dedim sadece parçalar 1600 tl bide işçilik olcak dedi! İçimden yok daha neler dedim Neyse işin özü arkadaşlar arabada hiç bir sıkıntı yok sadece ışık yanıyor ve 1600 tl + işçilik gibi bir rakam isteniyor egr ve manifold değişecekmiş. Pek inandırıcı gelmedi bu da açıkçası daha önce aynı servis 2 katı fiyatlarla parça değişimi yapmıştı.. Sizin önerileriniz nedir? Sizce ne yapmalıyım bu durumda başka bir ustaya mı göstermeliyim çıkma bi EGR felan mı bulmalıyım ne öneririsiniz?