bence beyinle alakalı.
Bu durum ikinci kez başıma geldi. (1 seneyi aşkın araba bende) Arabayı çalıştırdığımda alttaki resimdende görüleceği üzere paneldeki arıza ışıkları yanık kalıyor göstergeler çalışmıyor, sinyaller çalışmıyor ama araba gidiyor. 5-10 liralık mazot koyduğum zaman arabaya herşey normala dönüyor. (Arabada yarım depo mazot var bu arada) Bu durum neden kaynaklanabilir arkadaşlar bi fikri olan varmı?
bence beyinle alakalı.
Aracı bilgisayara bağlattırıp arıza koduna bakılması gerekir. Elinizde veya cevrenizde ELM 327 baglantı kablosu varsa MES ile bağlanıp bakın. Ezbere bir sey demek yanlış olur.
Aracın aküsünün ne marka olduğunu merak edibde bakmadım açıkcası. Aldığımda yeni değiştiğini sölemişti. Şöyle bi konu buldum forumda aynı benım olay gibi.
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...calismadi.html
Aünüzü bir ölçtürün. Sonra tekrar ederse araç yazılımı ELM 327 yada servisteki cihaz ile Proxy hizalama yapılmaı. yanı Aracın tüm elektronik haberleşmesi kontrol ederek sağlamasını yapıyor bir yerde hata varsa onu okur düzeltilebilecek bir sorun ise düzelir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri