bugün otoyolda mola dan sonra aracımı çalıştırdığımda,önce bi uyarı sesi geldi,baktım "airbag vs hatası el kitabına bakın" yazıyodu göstergede,aracın çalışmasında bi problem yoktu,bi anlık şaşkınlık ve panikten sonra "boşver nasılsa araba gidiyo" deyip devam ettim,sonra yine içime kurt düştü mola çıkışına doğru tekrar durdum,el kitabına baktım bendeki hatayla ilgili bişey göremedim.sonra göstergelere daha dikkatli baktığımda city,airbag vs bütün uyarı ışıklarının yandığını ve hiçbir göstergenin çalışadığını farkettim benzin göstergesi dahil,oda benzin bitmiş gibi gösteriyodu.fiat acil servisi arıyayım diye düşündüm,aksi gibi tel.in şarjıda abitmjek üzereydi.sonra "amaaan nasılsa gidiyo meret" deyip bastım gaza uzun bi süre kaç km gittiği vs bilmeden gittikten sonra bu sefer sinyal falan verdiimde de göstergede gözükmeyince bi sonraki park yerinde tekrar durup sinyallerin çalışıp çalışmadığını kontrol ettim,sinyal verip aşağıya inip kontrol ettim allahtan çalışıyodu.durmuşken bi vc yapıp,arabaya bindiimde herşey normaldi,YANİ HERŞEY ÇALIŞIYODU ŞAKA GİBİ,seviyorum bu arabayı,çok şakacı çoook