Merhabalar Murat Bey. Öncelikle geçmiş olsun sanırım akünüz bozulmuş, aşağıda benzer bir durum buldum. Yeni akü aldığınızda sorun çözülecektir. Umarım yardımcı olabilmişimdir, sağlıcakla..
https://forum.donanimhaber.com/m_100627298/tm.htm
Arkadaşlar merhabalar yolda kalmam sonucu akü takviyesi yapmak zorunda kaldım ardından motor arıza ışığının yandığını fark ettim sanayide söndürdük oradaki usta pek anlamdı sanırım aleti pek iyi değildi ışığı söndürdük ancak tekrar yanıyor . aracın herhangi bir arızası da yok bir aydır böyle sıkıntısız . sizce ne olmuş olabilir
Merhabalar Murat Bey. Öncelikle geçmiş olsun sanırım akünüz bozulmuş, aşağıda benzer bir durum buldum. Yeni akü aldığınızda sorun çözülecektir. Umarım yardımcı olabilmişimdir, sağlıcakla..
https://forum.donanimhaber.com/m_100627298/tm.htm
aracınız dizemi benzinlimi benzinli ise lpg var mı
G.Punto 2008 1,3 m.jet dynamic
Aküyü değiştirmezseniz yine olmadık bir yerde kalma ihtimaliniz çok yüksek. Arıza ışıklarının sayısı da artabilir. Direksiyon elektrik destekli olduğu için city arıza ışığı da yanabilir. İmkanlar dahilinde en kısa süre içerisinde akünüzü yenilemeniz yararınıza olur.
Merhabalar akuyu zaten hemen ertesi gün değiştirdim . Ama arıza ışığı hala yanıyor . Aracim dizel
Arza isiginin neden yandigi pc ye baglaninca cikar. Once onu bi ogrenin duzgun bir ustada.
hocam gittik curuise kontrol diyen bile oldu arabada olmayan bir özellikten bahsediyor kafayı yedirttiler bana . servis te beyni değiştirelim diyor . araba sapasağlam gidiyor
Akuyu değiştirme işlemini yaptık . Sonuç değişmedi. Servis ise direk kolaya kaçmak derdinde beyin arızası diyor başka bir bilgi vermedi. Ama araçta en ufak bir problem yaşamıyorum
Aku baglantisini cikarin sabah takarsiniz tekrar. Eger duzelmezse isi bilen bir ustaya ariza kodunu okutun. Digeri bosa sallamis heralde
akü kablosunu çıkarmakta bir işe yaramadı , arkadaşlar motor arıza ışığının sigorta kutusundaki yerini bilen var mı acaba sorunun buradan da kaynaklı olabileceğini aktaranlar oldu ama hangi sigorta bir türlü bulamadım
Hocam ELM 327 olan bir yere gidin ve aracın vermiş olduğu arıza kodunu buraya yazın. Ne olduğuna bakalım. kafadan sallama bilgilerle olmaz bu işler. benım boyle bir sorun yüzünden 350 TL gitti. o gün bugündür ELM cihazım ve programı flaşh disk ile hep aracımdadır. Sorun oldumu ilk kendim bakarım. Bizim puntolarda yangın tüpü gibi bulunması gereken bir cihaz bence.
Sorununuzun kaynağına bakılmalı hata kodu silmeyle bu işler olmaz.
Murat bey, volkan beye katılıyorum , bu durum arıza kodunu bilmeden çözmek çok zor. Üyeliğinizde yer İzmir olarak görünüyor, oralarda iyi ustalar vardı, diye hatırlıyorum , bence forumda biraz araştırma yapın , bir çok arkadaşın önerdiği bir ustaya gidin, büyük ihtimal sorunuzu çözerler. Çözmese de en azından arıza kodunu bulursunuz. İstanbul'da beyin tamiri yapıyorlar eğer beyinde arzı varsa, tamirde ettirebilirsiniz. isterseniz tavsiyede buluna bilirim İstanbul için. Murat bey forumda da yer tavsiyesinde bulunmuşlar ,size özelden adresini gönderiyorum bir bakın, hoşunuza giderse bir kontrol yaptırırsınız. reklam olmasın diye buradan direk adresini yazmadım.
https://forum.grandepuntotr.com/serv...tavsiyesi.html bu bizim forumdan.
Konu ORS15 tarafından (17/10/2016 Saat 08:55 ) değiştirilmiştir.
Bu konuya rastladım ve ilgili olabilecek bir video paylaşıyorum. Akü takviyesi sonrası yaşanan sorun:
FİAT PUNTO ENJEKTÖR ARIZASI (P 0001) ARIZA LAMBASININ YANIP YANIP SÖNMESİ
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri