teşekkürler.
aracı çalıştırmak istediğimde motordan tuhaf ses geldi tık dedi tekrar birkaç kez denedim aynı şey oldu akünün bittiğini düşündüm önce fakat arabanın kapısı açılmayacağını varsaydım çünkü en son 1 hafta önce kullandım 1 hafta çalışır vaziyette olan arabanın aküsü tamamen biterdi herhalde.
marşa bastığımda tık dedi marş çalışmadı ama radyonun üstündeki düğmelerden biri yanıyordu kilit düğmesiydi yada city modu.
marşa basarken direksiyon üstündeki ekran radyo farlar ve arabanın içinde ışıklar çalışmıyordu.
5. veya 6. denememde marş çalıştı fakat ekrandaki yazılar gitti geldi. hareket haline geçtikten sonra herhangi bir sorunla karşılaşmadım arabayı bıraktıktan 5 saat sonra arabayı çalıştırdığımda ilk seferde marş bastı.
dün evimin önünde tekrar denedim marş 4. veya 5. denememde çalıştı.
buna güvenip yola da çıkamıyorum elim kolum bağlandı aküdeyse sorun hemen taksitle ayarlarım bir türlü umarım çok masraf çıkarmazlar.