10 kg diye biliyorum
17' nfs jant ağırlığı kaç kilo hiç bakan oldu mu?
10 kg diye biliyorum
Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg.
eğer 10kilo ise ağır sayılır. nerde yazıo hatırlıyomusun fatih abi. bide şu 16 ları vermedin gitti alacağın olsun![]()
tartılmıştı jantkulaktan duyma bilgi değil yani
maalesef fiat'ın yaptıgı jantlar agır ama bir o kadarda saglam.
Jantları sana verince jantsız kalmasam canın sagolsun be Alicim17'' alsamda 2500 ytl masraf yukarı tükürsem sakal aşağı tükürsem bıyık. ayrıca direksiyon yumuşaklıgını kesinlikle kaybetmek istemiyorum bir sebebte o 17 almamamın.
Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg.
abi direksiyon sertleşiyomu yaw 17 takınca![]()
GP in mirror is faster than they appear !
ali 10kg luk jant mı alcan. naaptın sen ya![]()
la ne alması dur hele bugun bi jant buldum team dynamics acayip pro bişey deli hafif. jantlara burdan bakabilirsin. bi bak Team Dynamics Racing
ooo abi jantlar deli yaw yakışır![]()
O kadar değişik jantlı Punto gördüm 17 nfs ler kadar güzel görüneni yok bence.Çok yakışıyor her an alabilirim..
abi az durun ya walla benimde canım çekip duruyo
Üstteki NFS...Aşağıda da benim favorim OZ ultraleggera
![]()
yaa şöyle bi 5-6 kg bi jant bulsam hemen alacam. bide ucuz olsn tabe![]()
çağrı al ozaman bi enkei yada team dynamics
Ultraleggera jantların çok dayanıksız olduğu hemen eğildiği yada kırıldığı söyleniyor kullanıcıları tarafından ama şekil olarak güzel jant.
Team Dynamics veya Enkei fiyatı bilen var mı 15-16-17" ler kaç para yaklaşık? Bir de nerelerde satılıyor?
abi halaoğllarında satılıo da bende hala fiyat alamadım
ENKEI Jantları | SC03 SC04 SC05 RP03 NT03M RSM JSM enkei HAFİF JANT 4x4 binek oto jantları krom hafif alaşımlı çelik jantlar
Benimkilerin markası neo bu model enkeı tarafından üretiliyor . kilosundan belli değilmi chrom olduğu halde 17 inc 5 kg tanesi hem hafif hem dayanıklı ..
Şimdi normal tenekeler var en az on kere eğmişimdirhatta bir keresine ali şahit jant yukarı doğru bakmış benim haberim yok o gördü
yani bu şartlarda 17 jantta bişi yoksa varın kalitesini siz düşünün
mehmet abinin jantlar harbiden hem çok hafif hemde kemik gibi. adam 17leri eğme başarısı gösteremedi. aynı adam 15 teneke jantı 65 yanakla kola kutusu gibi eğdi walla helal nediyim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri