Eline sağlık,ben de biraz cesaret toplasam da yapsam.benim sorunum da 3-5 kere basıp ta 1 kere tepki vermesi tuşların.sökme kısmını biraz ayrıntılı anlatabilir misin?küçük düz tornavida mı kullandın?
Sent my iPhone using
Eline sağlık,ben de biraz cesaret toplasam da yapsam.benim sorunum da 3-5 kere basıp ta 1 kere tepki vermesi tuşların.sökme kısmını biraz ayrıntılı anlatabilir misin?küçük düz tornavida mı kullandın?
Sent my iPhone using
Sinan eline sağlık güzel olmuş.
Ziya sen gel bana dostum. Senin çözümün bendeZamaninda bende evonun tuşları söküp temizlemistim. Kontak spreyi yoktu bende tabi. Temiz bir bez ile sorunu çözmüştüm. Tabi kontak spreyi kalıntılarında temizler. Olsa guzel olur ama kullanacagimiz miktar cok fazla degil. Birkac kez sıkacağız hepsi bu.
LG-H815 cihazımdan gönderildi
düz tornavida ile direksiyon düz kanumda iken ilk olarak direksiyonun dışına yakın yerinden alttan hafif yukarı doğru kastirın az geldimi bu sefer yukarıda aynı işlemi yapın bu şekilde yaparak yerinden rahatça çıkarrısınız.
Temizlemekiçin alkol-kolonya kullanabilrisiniz. Pamuk ile güzelce her yerini temizleyin sıkıntı kalmaz.
saol abi sökerken öncelikle korna çok fazla çalıyor sigortasını sökmek lazım ben çok uzun olmayan geniş ağızlı düz tornavida kullandım ilk sol grup tuşlarından başladım biraz alttan biraz üstten kanırtarak çıkarırsanız daha rahat oluyo fakat orta korna göbeğini sökebilseydim tuşları sökmesi dahada kolay olurdu
tuşları söktükten sonra tuşların içini açmanız gerekiyor tırnaklı bi yapısı var dağıttığınızda içindeki kart ve ped var pedin karta temas eden alt tarafında kömürlerini ve kart yüzeyini kontak spreyini uygulayıp bi süre sonra tekrar pedi güzelce oturtun kablolar biraz altına giriyor dikkat etmek gerekiyor koparırsanız iş uzar bide pedi takıp tuopalamadan çalışıyormu diye denemekte fayda var.
G.Punto 2008 1,3 m.jet dynamic
TV kumanda tuşu temizlemeyle aynı sistem gibi.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri